Δήμαρχος του Αλίμου : Σίγουρα είναι εκτός τόπου και σίγουρα είναι και εκτός χρόνου! “Don play music, ενοχλούνται οι κάτοικοι” αναγκάζει τα χιλιοταλαιπωρημένα μαγαζιά- Και ενώ αυτός πήγε στο εξωτερικό, για να … ηρεμήσει! Τώρα ξεκινάει ο πόλεμος

Ασόβαρα πράγματα. Πολύ ασόβαρα πράματα. Δεν γίνεται λες, από και ως που; Κι όμως γίνεται. Αυτός είναι ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης. Όλοι το απευχόντουσαν, έλεγαν θα καταλάβει, δεν γίνεται να μην καταλάβει. Άνθρωπος είναι. Λογικός! Προηγήθηκε ο κορονοϊός, δύο χρόνια, κι ήρθε ο πόλεμος, που σημαίνει τώρα τα προβλήματα φαίνονται, είναι περισσότερα, η αγορά έχει… στεγνώσει, με μαντήλι κλαίνε όλοι και είναι μαύρο. Τα μαγαζιά κάνουν το σταυρό τους, για να βγάλουν ένα μεροκάματο. Αλλά αυτός δείχνει να κατοικεί σε άλλον πλανήτη. Όχι σε αυτόν, που μόλις περιγράψαμε.

Τράβηξέ την σκανδάλη τελικά. Θα ξεκινήσει από αύριο, στις έξι το πρωί. Και σε πρώτη φάση, θα έχει διάστημα μιας βδομάδας. Μετά θα το ξανά σκεφτεί. Για τα μαγαζιά στην Παραλιακή. Ναι τι ; Αποφάσισε ανάκληση της αδείας, να παίζουν μουσική. Της αδείας που αυτός τους την είχε δώσει και προέβλεπε, καθημερινές έως τις 02:00 και Σαββατοκυριάκο, έως τις 04:00.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι σίγουρα λογική η απόφαση του, είναι παράλογη. Και ας σταματήσει η δικαιολογία ότι οι κάτοικοι ενοχλούνται από τη δυνατή μουσική. Το ότι μετά από αυτό, πήγε στο εξωτερικό, για να ηρεμίσει, πραγματικά με ξεπερνά. Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να το βάλω.

Να βάλουμε στο ρεπορτάζ μας, το περιβάλλον των μαγαζιών. Όπως μεταφέρουν στο tsipasblog.gr αξιόπιστες πηγές, για αύριο το πρωί, έχουν συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αλίμου. Αλλά δεν θα μείνουν μόνο σε αυτό. Αυτή τη φορά, δεν θα πάνε μέσω της διπλωματικής οδού. Σε πόλεμο θα πάνε. Και το ίδιο ακριβώς θα έκανε ο καθένας μας στη θέση τους. Η υπομονή εξαντλήθηκε, αυτό το σκεύασμα ξεπούλησε. Δηλαδή δεν μπορούν να σηκώσουμε κεφάλι με τίποτα. Δηλαδή ξυπνάνε και δεν ξέρουν από που θα τους έρθει, λες και βλέπουν σινέμα. Πραγματικά! Είναι αγανακτισμένοι. Ναι, είναι, αλλά είναι και πολλοί, με πολύ προσωπικό, με δυνατή φωνή, θα πάνε να κατασκηνώσουν έξω από το δημαρχείο. Θέλουν να βρουν το δίκιο τους.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.