Αυτή είναι μόνο η αρχή! Δεν ξέρουν τι έρχεται στη Νύχτα – Θα πηδήξουν από τα μπαλκόνια – Ποιες είναι οι εξαιρέσεις

Ο χειμώνας ήταν ζόρικος. Πολύ ζόρικος, για την ακρίβεια. Είδαμε από την κατηγορία νύχτα, παλιούς, αλλά και νέους παίκτες, να τα βρίσκουν σκούρα. Πρώτη φόρα τόσο σκούρα. Πόλεμος και COVID-19. Αυτός ο εκρηκτικός συνδυασμός, τους διέλυσε. Αυτό το σακατεμένο πράμα είναι σήμερα η νύχτα. Και το χειρότερο που θα συμβεί, γιατί θα συμβεί και όσοι διαβάζετε Τσίπας Μπλοκ, δεν θα είναι αποκάλυψη. Θα είναι πολύ πιο σακατεμένη, τον ερχόμενο χειμώνα. Απλά κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι έρχεται, είναι σε άλλο συννεφάκι. Αυτό σημειώνω. Αυτή είναι η αλήθεια η μια και μοναδική. 

Εξαιρέσεις. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, στο Κέντρο Αθηνών. Κάνει εξαιρετική και μεγάλη σεζόν. Αυτός είναι η διαχρονική αξία. Και βέβαια, τα μαγαζιά του Κώστα Μπερτάκη. Το Teatro φίσκα! Καμιά έκπληξη, απεναντίας αναμενόμενο. Έχει τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που είναι εκτός της κάθε κατηγορίας, είναι μια κατηγορία μόνος του. Πλέον! Χωρίς υπερβολή: Ήρωας, υπερώας, πραγματικά. Είναι η νούμερα ένα φίρμα της εποχής αυτής. Είναι ένα… άλλο πράγμα. Κανείς άλλος τραγουδιστής δεν τρέχει έτσι, δεν ιντριγκάρει έτσι, ο ρυθμός του παιχνιδιού του είναι διαστημικός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο γήπεδο Fantasia έχει τον Νίκο Οικονομόπουλο. Με Ιακωβίδη δίπλα του. Και πως πάνε αυτοί παρακαλώ; Τα 2/3 των πελατών, που το γεμίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, είναι α κατηγορίας. Premioum φιάλη. Πολύ μακριά από τους γνωστούς και σεσημασμένους.

Ναι μιλήσουμε και για τα λουλούδια. Δεν μιλήσαμε. Δεν το είπαμε! Αυτή είναι η ουσία του πράγματος. Η κονόμα. Το πακέτο. Βγήκε και παραβγήκε το παιχνίδι του Οικονομόπουλου. Παρά τα μύρια προβλήματα, πήρε πολλά, κάθε εβδομάδα βρισκόντουσαν δύο τρείς και τον απογείωναν.

Και του χρόνου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.