Αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες σε εκδήλωση της Π.Ο.Ε.Υ. στη Θεσσαλονίκη!

Αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Την εκδήλωση, η οποία στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς την αγκάλιασε ο κόσμος, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, διοργάνωσε η Π.Ο.Ε.Υ. (Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας σε αναστολή εργασίας) σε συνεργασία με την Ιπποκράτεια Ιατρική, την Πρωτοβουλία και την «ΠΥΞΙΔΑ».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πιο συγκεκριμένα, οι Βασίλης Δήμας, Γρηγόρης Πετράκος, Αλέξανδρος Τζουγανάκης και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό μουσικό χρώμα στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που έγινε για την εξάλειψη της υποχρεωτικότητας και της επιβολής ιατρικών πράξεων χωρίς την συναίνεση του ατόμου και για την διεύρυνση της ισότητας των ανθρώπων σε κάθε επίπεδο της προσωπικής, οικογενειακής και κοινωνικής ζωής.

Σε αυτήν συμμετείχαν Υγειονομικοί σε αναστολή και η παρουσία τους ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική.

Οι ομιλητές, τα συγκροτήματα και οι καλλιτέχνες έδωσαν τα δικά τους μηνύματα και συντέλεσαν στο να γίνουν γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των Υγειονομικών σε αναστολή.

Συγκίνηση προκάλεσε επίσης η παρουσία παιδιών ΑΜΕΑ, τα οποία στάθηκαν στο αυτονόητο δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής ως προς τον εμβολιασμό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση υπήρξαν και παράλληλες δράσεις όπως ζωγραφική, Bazaar, πρώτες βοήθειες του ΕΚΑΒ με το μάθημα της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, καθώς και το μουσικό μέρος της, όπου τα τραγούδια και τα κοινωνικά μηνύματα έγιναν ένα με τις καρδιές των ανθρώπων.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι Σάκης Καλογερίδης (Γενετιστής/Εκπρόσωπος Π.Ο.Ε.Υ), Μαριάννα Ευαγγέλου (Βιοχημικός), Δημήτρης Γάκης (Ιατρός, πρώην διοικητής νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ), Ευγένιος Μπαϊραμίδης (Συνταγματάρχης Στρατιωτικός Ιατρός), Τηλέμαχος Μπόσιος (Αστυνομικός σε αναστολή εργασίας/ συγγραφέας), Κωνσταντίνος Φαρσαλινός (Ερευνητής Ιατρός) και Καίτη Κατσαβού (Εκπαιδευτικός), ενώ την παρουσίαση πραγματοποίησε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Αλέξανδρος Τσίγγος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.