Εκτίμηση : Έρχεται χάος στην εστίαση και την νύχτα – Θα βγαίνουμε μόνο Σάββατα και Κυριακή απόγευμα και οι πλούσιοι Παρασκευή

Ο χειμώνας που έρχεται, για την εστίαση (όλοι οι κλάδοι και ειδικά η νύχτα) θα είναι τρομακτικός. Έρχεται κατακόρυφη μείωση του τζίρου, λόγω και της αλλαγής για πολλούς λόγους του τρόπου ζωής της κοινωνίας, έχουν τρομακτικά έξοδα, λόγω και της αύξησης του ρεύματος και κόστη με την αύξηση στις πρώτες ύλες. Και όλα αυτά, σε μια κοινωνά με τιμές Ευρώπης και μισθούς πείνας για μεγάλο μέρος της.

Η πανδημία έφερε πολλές αλλαγές στον τρόπο διασκέδασης και η ενεργειακή κρίση τεράστια οικονομικά προβλήματα, που θα φανούν σε λίγο. Και ακόμα και αν λήξει η κρίση το 2023 αρχές, τα σημάδια δεν θα φύγουν προ ενός έτους πάνω κάτω ακόμα. Αν συνυπολογίσουμε και τις δύσκολες συνθήκες για έναν επιχειρηματία στην Ελλάδα με το κράτος, με ότι αυτό συνεπάγεται και τις επιστροφές στα λεφτά της πανδημίας…Πλέον, πόσοι θα επιβιώσουν;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και με τι κόστος; Και πόσοι θα έχουν πελατεία; Καθώς ακόμα και οι έχοντες λεφτά, αλλάξαν συνήθειες και πάνε στα παρτι που φτιάχνουν οι ίδιοι αθέατοι και πιο φτηνά !Βάλτε και ότι όλοι οι Δήμοι σταδιακά αρχίζουν κυνήγι για το ωράριο σαν να στέλνουν μήνυμα ότι δεν θέλουν την νύχτα γενικά.

Εκτίμηση ότι γινόμαστε Γερμανία και Ευρώπη. Η διασκέδαση θα είναι για τουρίστες στην τουριστική σεζόν και νησιά βασικά (και μετά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα) και θα βγαίνουμε μόνο Σάββατα και Κυριακή απόγευμα και οι πλούσιοι Παρασκευή.

Ακόμα, θα μείνουν λίγα μαγαζιά μόνο για την ελίτ, και όσα επιβιώσουν με χαμηλές τιμές και κατανάλωση και όχι για πολύ αργά. Κοινώς έρχεται χάος στην εστίαση.

-Σωτήρης Γεωργίου/facebook

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.