Εκλογές- Αχαΐα : Τον πολεμάνε, αλλά δεν το βάζει κάτω..Τον στηρίζει ο κόσμος!

Σε ποιον να το πεις και να το πιστέψει ;

Όταν για χρόνια, είσαι στην αναζήτηση του ικανού και του άξιου. Τελικά, τον βρίσκεις, γίνεται το “θαύμα”. Και αντί να δείξεις το πόσο χαρούμενος είσαι, να βγεις να το διαλάλησες παντού, ήρθε αυτός που περιμένω. Όχι μόνο δεν το κάνεις. Επιπλέον, μάλιστα, του σκάβεις τον λάκκο, τότε μάλλον δεν είναι και το πιο φυσιολογικό. Είσαι υπεύθυνος για το κατάντημα. Γίνεσαι όμοιος με εκείνους που βρίζεις, που άλλα λένε μπροστά στις ανοιχτές κάμερες και άλλα κάνουν κάτω από το φεγγάρι! 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μην παίξουμε με τις λέξεις, ας αρκεστούμε στην ουσία. Ουσία είναι πως είναι δυνατόν να καταλάβω την στάση και τις πρακτικές, που ακολουθεί ένα κόμμα εξουσίας, το παράρτημα του στην Αχαΐα, πιο συγκεκριμένα. Που ψιθυριζόταν και που πλέον είναι φως φανάρι, πως κάνει εσωτερικό πόλεμο σε έναν δικό της παιδί, δεν τον γουστάρει.

Αλλά όχι στον οποιοδήποτε. Σε ποιον; Σε αυτόν που είναι κατά κοινή αναγνώριση, ο πιο δραστήριος και ενεργητικός υποψήφιος της! Που χαρακτηρίζεται από όλους και δίκαια ως «non stop». Ένα φαινόμενο πραγματικά!

Φοβερό, ε; Να μην σταματάει να δίνει συνεντεύξεις, διαβασμένος στο φουλ, και να μην έχει φιλοξενηθεί καμία στην ιστοσελίδα του τοπικού κόμματος. Ακόμα στελέχη του, κρύβουν τα φυλλάδια και τις κάρτες του, προκειμένου να… κόψουν την μεγάλη φόρα του. Δεν θέλει και πολύ λογική να ψαχτείς, ποιοι είναι από πίσω, γιατί το κάνουν.

Πετροβολούν το δέντρο που έχει καρπούς, λέει η γνωστή παροιμία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.