Φαινόμενο, το έκανε πάλι

Κατ’ αρχάς το παρατσούκλι, το ψευδώνυμο, το προσωνύμιο του. Μου λέει πολλά το Φαινόμενο. Με φαντασιώνει, όχι απαραίτητα σεξουαλικά, ό,τι κάποιο σπάνιο θέμα ετοιμάζει πάλι και άλλα τέτοια παρόμοια. Όνομα δυνατό, ρωμαλέο και σε προδιαθέτει να έχεις εμπιστοσύνη στον άντρα που στην θητεία του, στον κόσμο της νύκτας, έγινε γνωστός ως Φαινόμενο. Κανονικά λέγεται Χρήστος Αναστασίου και είναι Έλληνας επιχειρηματίας, που παίζει την μεγάλη μπάλα του στην Γερμανία. Να, γιατί πάντα συμπαθούσα τον τύπο αυτόν, παρ’ ό,τι δεν μπορώ να πω ότι είμαστε κολλητοί.

Το τελευταίο κόλπο του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Γιάννης Καψάλης με τον Δημήτρη Τζίμα, συνοδευόμενοι από τον Μάκη Τσίκο στο κλαρίνο, θα εμφανιστούν για μία και μοναδική υπέροχη μουσική βραδιά στις 06/11/2021, στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Νυρεμβέργης και στο RUBIN(πρώην Απλά Ελληνικά)

Τηλέφωνο☎️ Κρατήσεων: 015734716383Ώρα
🕚 Έναρξης: 23:00
Χορηγοί επικοινωνίας📡 Greek Music to the Max / Aprosmeno Music team

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "FENOMENO GREEK FENOMENEEN EVENT PRESENT ΜΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΚΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ ΤΖΙΜΑΣ RUBIN Πρώην ΑÎΛ›A Ελληνικά 06.11.2021 ZUFUHRSTRASSE 12 90443 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ RESERVE TEL 0157 34716383 ΜΕ oлo TO ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΟΔΟΣ 25ΕΥΡΩ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 23 0o"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.