Έχασες, αν το έχασες

Κώστας Μπερτάκης - Αντώνης Ρέμος

Έγινε η πολυσυζητημένη επιστροφή και τι είδαμε; Λέω ”είδαμε” γιατί είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσετε στα βασικά. Ήταν επιστροφάρα. Μπράβο και στον Κωνσταντίνο Αργυρό, και στην Ελένη Φουρείρα, και στον Γιώργο Κακοσαίο. Και στο Teatro και εννοείται, και φυσικά, και στους πιστούς τους, που ήταν στις θέσεις τους, εκεί.

Κι αυτός τράβηξε βλέμματα και σχόλια. Όλα! Κι αυτός είναι τεράστιος τραγουδιστής. Κι αν ήσουν εκεί, κέρδισες. Ναι, κύριε, κέρδισες. Τυχερός στάθηκες. Κι αν δεν ήσουν, έχασες. Άτυχος ήσουνα. Να, που έφθασα κιόλας στο ψητό…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δηλαδή; Αντώνης Ρέμος. Κι δεν είσαι πρωτάρης, τι λες; Κέρδισες που πόνταρες ότι στην καλύτερη φάση είναι οι σχέσεις του με το αφεντικό του Teatro και κουμπάρο του. Τον κύριο Κώστα Μπερτάκη.

Συμπέρασμα. Υπάρχουν κάποιες σχέσεις, που ποντάρεις, που προσφέρονται για τζόγο. Πως ο κύκλος τους, ναι, μπορεί να κινδυνέψει, αλλά δεν θα κλείσει ποτέ. Αυτό είναι το μάθημα σήμερα !

Αν υπάρχει απόσπασμα. Ναι!

Διαβάστε επίσης : Στις ομάδες, μέσα στην καρδιά της νύχτας, το περιβραχιόνιο
Αυτοί οι τέσσερις μαζί και …τέλεια ; Όνειρο η αλήθεια ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.