Επανεμφάνιση Νύχτας και φαινόμενου “Λου”

Τον είπαν «φαινόμενο» και είναι φαινόμενο. Κοντά στα έξι χρόνια, που άφησε την Αθήνα, για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάτρα, έτσι έχει γράψει στη θύμηση των πιστών της νυχτερινής διασκέδασης. Φαινόμενο, το φαινόμενο Λου. Και παρά τις πολλές προσπάθειες των ειδικών, να τον εξηγήσουν, να υποστηρίξουν ότι σ’ αυτό, ότι σ’ εκείνο το ”κάτι”, οφείλεται η δύναμη του. Ποιο είναι το ”μυστικό” του. Γιατί αυτός, γιατί όχι κάποιος άλλος. Τι είναι αυτό που μετράει στην περίπτωση του Παναγιώτη Λου;  Πιθανός, όμως, να μη δοθεί ποτέ, αυτή η αξιόπιστη απάντηση.

Με σιγουριά, άλλο μπορούμε να πούμε. Ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλον, όταν ξενυχτάει, και όχι μόνος του, με παρέα μεγάλη. Και δίνει στον κόσμο, τον καλλιτεχνικό, τον νυχτερινό, τo show, το θέαμα, την παράσταση, την οποία δεν έχει ξαναδεί. Δεν το περίμενε, με το στόμα ανοιχτό τον αφήνει. Και θα το θυμάται για πάντα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό ακριβώς έκανε το βράδυ του Σαββάτου, στο νυχτερινό κέντρο Papakia. Δείτε τον σε αποκλειστικό υλικό του tsipasblog.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.