Αυτοί οι τέσσερις μαζί και …τέλεια ; Όνειρο η αλήθεια ;

Μανώλης Μούτσος- Αντώνης Ρέμος- Χρήστος Βαρδάλος- Κώστας Μπερτάκης

Αν δεν ξέραμε εξαρχής, το σενάριο του έργου, σ’ αυτό που είδαν τα μάτια μας, θα λέγαμε μοιάζει απίστευτο. Δεν είναι αληθινό. Καθόλου αληθινό. Δεν μπορεί, δεν γίνεται. Έγινε μια περίεργη παρέμβαση από τους ουρανούς. Της πλάκας μοιάζουν οι μάγοι με τα θαύματα που κάνουν. Κόβουν τους ανθρώπους στη μέση και τους ενώνουν ξανά, εξαφανίζουν το Άγαλμα της Ελευθερίας, λυγίζουν κουτάλια και καταπίνουν σπαθιά.

Μάλιστα, παρότι στο νύχτα όλα γίνονται. Και ο σπανός βγάζει γένια. Και ο κοντός γίνεται διπλάσιος στο ύψος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι έγινε; Ιστορία στο instagram, δημοσίευσε ο Μανώλης Μούτσιος. Ο βασικότατος παίκτης του Ρομέο και άρα των τραγουδιστών Θοδωρή Φέρρη και Κατερίνα Λιόλιου. Με δεξί και αριστερό του χέρι, τον Χρήστο Βαρδάλο.

Σε αυτήν δηλώνει ..τέλεια και απεικονίζεται με τους φίλους στη ζωή, αλλά αντιπάλους στο γήπεδο νύχτα, Κώστα Μπερτάκη (Teatro-Fantasia) και Αντώνη Ρέμο (Nox). Τι έγινε, λέει; Φωτιά θα πέσει. Και το πέρασμα της φωτιάς, θα κάψει και θα ρημάξει, σίγουρα τα πάντα.

Η μονάκριβη κόρη του Κώστα Μπερτάκη, η Βανούλα junior, είχε τα γενέθλιά της χθες. Συμπλήρωσε τα εφτά. Και όπως επιτάσσει το έθιμο, σε αυτή την τόσο ειδική ημέρα, ο ισχυρός μπαμπάς της, της ετοίμασε party, το οποίο έγινε στο Teatro Athens. Στους καλεσμένους, Μούτσος, Ρέμος, Βαρδάλος. Αυτό! Τι άλλο;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.