«Ειδήσεις»… από τα καφέ του Κολωνακίου

Πρωτοκλασάτο στέλεχος της Κυβέρνησης, ενώ είχε τη διαβεβαίωση ότι θα είναι υποψήφιος στην Αττική, έφτιαξε γραφείο, έκανε προσλήψεις, φόρεσε το καλό του το κουστούμι και περίμενε μέσα στις γιορτές να τον καλέσει ο Πρόεδρος της Ν.Δ κος. Κυριάκος Μητσοτάκης για να τον ανακοινώσει μέσω social media αναρτώντας τη κοινή «καθιερωμένη» φωτογραφία.

Η πρώτη συνάντηση, τελικά δεν ήταν για να φωτογραφηθούν, αλλά, για να του ανακοινώσει ότι «καλό» θα ήταν να μην «κατέβει» στις εκλογές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη δεύτερη συνάντηση όμως, τα πράγματα άλλαξαν και τελικά ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του. 

Εμείς στο tsipasblog.gr, καταγράφουμε όσα άκουσαν τα αυτιά μας, αν είναι αλήθεια ή όχι … ουδείς το γνωρίζει !

Πάντως χαιρόμαστε για τη θετική κατάληξη… διότι το συγκεκριμένο Κυβερνητικό στέλεχος, είναι αξιόλογο και έχει κάνει δουλειά !!!  

Συνεχίζοντας να καταγράφουμε τα όσα «άκουσαν» τα αυτιά μας…από τα διπλανά τραπέζια στα καφέ του Κολωνακίου, στενοχωρηθήκαμε.

Στενοχωρηθήκαμε, διότι «ακούσαμε» ότι σε δεξίωση – που είχαν μαζευτεί πολλοί από την «καλή» κοινωνία της Αθήνας, σε σπίτι επώνυμης οικογένειας – στα καλά προάστια της Αττικής, μέλη της ιδίας πολιτικής οικογένειας που ήταν καλεσμένοι…όχι μόνο δεν πήγαν μαζί στη δεξίωση, αλλά όταν συναντήθηκανδεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.. όχι χειραψίαούτε βλέμμα !

Σύμφωνα με όσα «ακούσαμε» από τους διπλανούς – άγνωστους σε μας συνομιλητές, το άνωθεν περιστατικό συζητήθηκε… και όχι λίγο… επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις φήμες που κυκλοφορούν έντονα τα τελευταία χρόνια !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.