Δεν την αλλάζει την Σύρο

Τι λέμε; Για τον Γιώργο Φώσκολο ομιλούμε, η αλήθεια τον τελευταία καιρό πολλές φορές. Δεν υπάρχει ο τύπος. Είναι σαν μην υπήρξε ποτέ από την Σύρο, σαν είναι κατασκεύασμα της κοσμικής Αθήνας. Τέτοιο αίσθηση κάνει όταν χειμώνα την επισκέπτεται, και φέτος ειδικά, πολύ, πολύ συχνά. Αλλά με τίποτα δεν την αλλάζει, χωρίς αυτή δεν μπορεί, νιώθει ότι είναι ανύπαρκτος, ανυπόστατος. Ότι έχει κάνει, μικρό η μεγάλο, το ότι παίζει σήμερα δυνατά στην πρωτεύουσα, το οφείλει σε αυτήν. Δηλαδή, στη νησάρα του, δηλαδή στις επιχειρήσεις που έχει στήσει εκεί, και έχουν μεγάλο γκελ στον κόσμο.

Μια από αυτές είναι και Vizantio Apartemts. Είναι καταλύματα, σε βολική τοποθεσία στην καρδιά της Ερμούπολης και προσφέρουν υπαίθρια γήπεδα τένις, σάουνα και γυμναστήριο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Vizantio Apartments προσφέρει μια σειρά από εγκαταστάσεις, όπως αίθουσα μπόουλινγκ, καζίνο και παιδική χαρά. Το κατάλυμα παρέχει επίσης σαλόνι ομορφιάς, κομμωτήριο και υπηρεσίες μασάζ. Το κατάλυμα προσφέρει επίσης υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο.

Κάθε ευρύχωρο διαμέρισμα στο Vizantio Apartments περιλαμβάνει μικρή κουζίνα, ψυγείο και ιδιωτικό μπάνιο.

Η τοποθεσία του καταλύματος σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε πολλά τουριστικά αξιοθέατα με τα πόδια. Η Ποσειδωνία και ο Γαλησσάς βρίσκονται και τα δύο σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κατάλυμα.

VIZANTIO APARTMENTS (Ερμούπολη, Ελλάδα) - Κριτικές και σύγκριση τιμών -  Tripadvisor

Αυτά τα ολίγα και χαιρετώ. Τα υπόλοιπα το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 7. Στην βράβευση των χορηγών του Άγιαξ Σύριου, ποδοσφαιρική ομάδα με πρόεδρο τον Γιώργο Φώσκολο. Θα είναι όλοι εκεί, βουλευτές, και ο Μυκονιάτης Φλώριος Ασημομύτης θα πάρει πλακέτα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.