Όλα έγιναν ξαφνικά – Πέθανε ο αδελφός του Θανάση Παπαγεωργίου

Ντίνος Παπαγεωργίου - Θανάσης Παπαγεωργίου

Συνέβη; Συνέβη. Κι αυτό συνέβη. Κι αφού συνέβη και είναι εντελώς εκτός προγράμματος, πριν την ώρα του, χωρίς να δώσει το προειδοποιητικό σημάδι, είναι σίγουρο πως κάτι δεν πάει καλά. Τι κόλπο είναι αυτό; Θα έχει και συνέχεια ; Είναι τα ερωτήματα που παιδεύουν το μυαλό.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει το Πάσχα, και το βράδυ της δευτέρας, στο σπίτι του στην Αθήνα, πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ο Ντίνος Παπαγεωργίου. Ενώ ήταν μια χαρά, ενώ ήταν μόλις 60 χρονών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά τι να πεις. Ο άνθρωπος δεν είναι αιώνιος. Ο θεός είναι αιώνιος και δεν το αλλάζεις ό,τι παρλάρει ο κάθε αγράμματος και αστοιχείωτος. 

Για να καταλάβετε καλύτερα. Είναι αδερφός του επί πολλά χρόνια ιεράρχη στα μπουζούκια, Θανάση Παπαγεωργίου. Υπάρχει και μια αδερφή, η Ιωάννα. Τα 3 αδέρφια, ξεκίνησαν μαζί από την Αμαλιάδα, και πιο συγκεκριμένα την Κεραμιδιά Ήλιδας. Με άλλα λόγια από το μηδέν, απ’ το τίποτα, όμως πάλεψαν σκληρά και δίκαια, και έτσι έφτασαν στην κορυφή.

Αύριο, στις 5 το απόγευμα, στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας (Κοιμητήριο Κεραμιδιάς). Εκεί θα ειπωθεί το τελευταίο αντίο.

Το Τσίπας Μπλοκ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.