Tsipas Blog αποκλειστικότητα- Ο Γιάννης Σκαφτούρος χορεύει το τελευταίο ζεϊμπέκικο της ζωής του

Να ξέρουμε τι λέμε. Στον πλανήτη του, ο Γιάννης Σκαφτούρος δεν ήταν ακόμη ένας. Δηλαδή; Ήταν κάτι σαν Θεός. Με Θεό είχες να κάνεις. Έτσι τον αντιμετώπιζαν. Όταν λέμε Σκαφτούρος, εννοούμε κάτι μεγάλο, πολύ μεγάλο, ανώτερο, πολύ ανώτερο του απλού μαφιόζου. Έφτιαξε την δική του αυτοκρατορία, και την έκανε να γιγαντώσει. Που σημαίνει πως με το που μαθεύτηκε η είδηση πως τον “γάζωσαν” με πάνω από 15 σφαίρες, χτύπησαν όλα τα καμπανάκια μαζί.

Να μείνουμε στις τελευταίες ώρες, λίγο πριν αναχωρήσει για τον πλανήτη, που τα όπλα δεν έχουν καμία αξία. Στο πατρικό του, στα Δερβενοχώρια, στα Σκούρτα Βοιωτίας, πέρασε το Πάσχα. Μαζί με τους δικούς του ανθρώπους και τους φίλους του. Όλοι γλεντούσαν. Κανείς δε φανταζόταν τότε φυσικά, τι θα ακολουθούσε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και εδώ έρχεται η Tsipas Blog αποκλειστικότητα. Στην αυλή του σπιτιού του, ο 55χρονος επωνομαζόμενος “Θείος Τζο” της Greek Mafia, χόρεψε το τελευταίο ζεϊμπέκικο της ζωής του.

Δείτε το ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.