Η εφημερίδα του Παυλίδη και το νέο lay out του iefimerida

Η εφημερίδα του Παυλίδη και το νέο lay out του iefimerida

Πολύ κοντά στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, βρίσκεται (πάλι) ο ιδιοκτήτης του «Νέου Έψιλον» Φίλιππος Βρυώνης, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τον Πάνο Καμμένο.

Πρεμιέρα έκανε αυτή τη βδομάδα το site tomanifesto του Χάρη Παυλίδη, στο οποίο συμμετέχουν κάμποσοι γνωστοί δημοσιογράφοι. Εκτός από την θεματολογία, «εκδίδεται» καθημερινά και μια ηλεκτρονική εφημερίδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε αλλαγές στο lay out προχώρησε η ιδιοκτησία του iefimerida. Πέραν της τεχνολογικής αναβάθμισης, υπήρξαν και κάποιες αισθητικές αλλαγές.

Μετά το Πάσχα προσδιορίζεται τελικά η πρεμιέρα του Onetv του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στην Συγγρού επικρατεί πυρετός προετοιμασιών εν μέσω Μεγάλης Βδομάδας, με τον Σταμάτη Μελλέλη, να έχει το βασικό πρόσταγμα.

To Cosmote TV History ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα και αρχίζει να μεταδίδεται και στην Κύπρο, μέσα από την εμπορική συνεργασία της Cosmote TV με τη Cytavision. Το κανάλι αποτελείται από παραγωγές και συμπαραγωγές της Cosmote και έχει εισφέρει σημαντικά στον τομέα του πολιτισμού.

-secretmedia.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.