Εχει αρχίσει μια γκρίνια

… για αυτό το έβγαλαν

Σίγουρα ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του ξέρουν καλύτερα τον λόγο που έβγαλαν λεπτομέρειες για τις επενδύσεις του, τα χρήματα που έχει δώσει και πόσους εργαζόμενους έχει (εδώ).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη Θεσσαλονίκη ζούν πολλοί που γνωρίζουν Ρώσικα, διαβάζουν τα Ρωσικά site και ενημερώνονται για τις επενδύσεις του Σαββίδη εκτός Ελλάδος, είτε στην Ρωσία είτε σε άλλες χώρες. Αυτό, μαζί με αυτά που γράφονται σε εφημερίδες και site μη φιλικά προς τον επιχειρηματία (ακροδεξιά κόμματα, φεύγει απο τον ΠΑΟΚ κλπ) και το γεγονός οτι δεν έχει έρθει 13 μήνες έχει δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα.

Στην Θεσσαλονίκη για όποιον ξέρει τα αθλητικά ραδιόφωνα είναι “καθεστώς” και υπάρχει ενας φανατισμός, και οι παραγωγοί επηρεάζουν την κοινή γνώμη και το όνομα “Σαββίδη” πουλάει. Έχει αρχίσει μια γκρίνια επειδή και η ομάδα δεν τα πάει καλά, ίσως γιαυτό το έβγαλαν οι συνεργάτες του κατα κάποιο τρόπο να απαντήσουν αν έχει εγκαταλείψει την πόλη.

Καταρχάς τον τελευταίο χρόνο -μέσα στην πανδημία- με Πόρτο Καρράς, ΟΛΘ και τις ΑΜΚ που έχει κάνει, έχει “ρίξει” στην Βόρεια Ελλάδα κοντά 350εκ ευρώ, και με το νέο γήπεδο, ανακαινίσεις κλπ τα επόμενα 3 χρόνια θα χρειαστεί αλλά 300εκ ευρώ, για όποιον ξέρει δεν χρειάζοταν καν να απαντήσει. Γιαυτό -λογικά- και βγήκε ως είδηση σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.

Email αναγνώστη – enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.