Αν ανοίξουν και τα στόματα στη νύχτα, εκεί να δεις γέλια και κλάματα !

Επιτέλους! Το πώς την περιμένω αυτή την στιγμή, δεν λέγεται. Ο κορωνοϊός για ένα χρόνο άλλαξε τη ζωή της νύχτας προς το χειρότερο, αλλά τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα…Ακόμα και θα έρθουν με αυτή την άφιξη και παρουσία, της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, που σαν πραγματική φρίκη, σαν ατομική βόμβα, θα τα διαλύσει όλα. Εκεί θα δεις όλα..λίμπα. Κυριολεκτικά!

Φρίκη για τι; Για όλα τα άθλια πράγματα που έκαναν κάποιοι σε κάποιους άλλους, λόγω της δύναμης που είχαν. Και το έργο θα έχει άγρια νταϊλίκια, νταβατζιλίκια και ότι άλλο «βρώμικο» βάζει ή δεν βάζει ο νους σας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, είναι εντελώς λογικό. Όλοι ξέρουμε πως ελάχιστα από τα σήμερα απαγορευμένα πράγματα, ήταν για χρόνια πρόγραμμα καθημερινής ρουτίνας στην νύχτα. Μη κοιτάς τώρα, που ο ιός τους πήρε την εξουσία από το χέρι τους και διέλυσε τον μικρόκοσμό τους. Πριν έρθει αυτός, κάποιοι και σίγουρα όχι όλοι, ήταν αφεντάδες και τύραννοι.

Έλα λοιπόν Στόμα Άνοιξε – βιάσου! Να γλυτώσει από τον εφιάλτη κοσμάκης και να αρχίσει πάλι να ονειρεύεται. Κι ας μην κάνει ούτε τα μισά, όταν γυρίσουν και πάλι στα νυχτερινά κέντρα.

Δεν ξέρω τι θα γίνει – μπλέκεται πολύς κόσμος. Πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, να μιλήσει, να γίνει η υπέρβαση, χωρίς κανένα κόλπο… ξέρετε εσείς τώρα πως γίνονται αυτά τα πράγματα… Μήπως ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρο – αλλά δεν έχει ψυγείο των μείον εβδομήντα βαθμών…

Και όταν θα έχουν αρχίσει τα στόματα να ανοίγουν, πολλά για πολλούς, που θα ακουστούν, δύσκολα θα τα καταπιούμε. Αλλά δεν θα έχουμε άλλη επιλογή. Πολλοί ακόμα θα πεθάνουν (οι πιο άτυχοι), από τον φόβο μήπως πέσουν σαν χάρτινοι πύργοι. Αυτό για κάποιους, για άλλους, θα ξημερώσει η μέρα!

Άντε πια! Έλα, Στόμα Άνοιξε!

Λέτε να ανοίξει; Αν και δύσκολο το βλέπω, αλλά ίσως να δούμε την πιο μεγάλη έκπληξη. Ίσως το ποτάμι που ξεκίνησε από τα ψηλά στο θέατρο, να παρασύρει και την νύχτα. Να την ξυπνήσει από τον λήθαργό της, να την βάλει σε σκέψεις, να “καθαρίσει” αρκετούς δήθεν μεγάλους και να τους υπενθυμίσει ότι στην πραγματικότητά είναι τίποτα. Ένα τίποτα.

Ακούω πως πολύ Ελληνίδα τραγουδίστρια, ετοιμάζεται να καταγγείλει γνωστό συνάδελφο της για βιασμό, που συνέβη πριν από 10 χρόνια.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.