Δύσκολο να την πατήσει το Απλά Τρούμπας

Αγωνία στο μηδέν. Άστο πάει μόνο του. Έτσι το μετράτε; Το μετράτε λάθος. Σίγουρα θα χάσετε. Γιατί, όσο προσπάθεια θέλει για να πιάσεις την κορυφή, αλλά τόσο και μάλιστα πολύ περισσότερο, απαιτείται για να παραμείνεις εκεί. Είμαστε στην Ελλάδα, το βασίλειο της έπαρσης, από τα παλιά χρόνια.

Με τα πόδια να πατάνε στο εκατό τα εκατό στη γη και τα αυτιά και τα μάτια του συνεχώς ανοιχτά, ο Μιχάλης Λαγουδάκος είναι δύσκολο να την πατήσει. Τι και αν έφυγε ο χειμώνας και ήρθε το καλοκαίρι και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν σταματάει να κερδίζει. Τι και αν μόλις πριν λίγες αγωνιστικές έγινε έξι ετών, το κάστρο του στην Τρούμπα, στο Πειραιά. Το Απλά. Χαμός έγινε. Αλλά ψάχνει συνεχώς μέσα του, αυτό το κάτι, την ανανέωση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Και απόψε θα βάλει στις μουσική επιμέλεια, αυτή που δύσκολα να χάσεις μαζί της. Dj Maria Tragiannou.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ποτό και κείμενο που λέει "AR Troumpa DJ MONDAY EVERY MARIA TRAGIANOY Οδος: Φίλωνος 113, Πειράιάς Τηλ 6943948159 aplatroumpa APLA troumpa"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.