Μέσα στο μυαλό του Μιχάλη Λαγουδάκου

Μιχάλης Λαγουδάκος

Ο κόσμος αλλάζει με ταχύτητες ασύλληπτες, ακόμα και γι’ αυτούς που προσπαθούν να τις ελέγξουν. Και το μείγμα είναι εκρηκτικό. Όσοι αντιληφθούν έγκαιρα αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο, τις εξελισσόμενες απαιτήσεις, και προσαρμοστούν, θα έχουν μέλλον. Είναι το κλειδί της επιβίωσης. Οι άλλοι θα καταστούν άχρηστοι και θα βγουν εκτός παιχνιδιού.

Από τη μία η παρατήρηση αυτή, η άκρως ρεαλιστική, έχει σήμερα και παράδειγμα, με ενθαρρυντικά μηνύματά. Τα σκέφτηκα όλα, με αφορμή ότι ο Μιχάλης Λαγουδάκος, ανακοίνωσε πως έρχεται το Soda.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "SODA"

Tι είναι αυτό; Η νέα εναλλακτική πρόταση στην νυχτερινή διασκέδαση στο Πειραιά. Που δεν θα βρεις μόνο τους «κλασσικούς», θα βρεις επίσης και τους πιο ιδιαίτερους και ξεχωριστούς. Το κάνω πιο λιανά να το καταλάβετε. Θα είναι συν ένας γκέι-friendly προορισμός. Και ήδη ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, όλους όσους ρώτησε, έχει πάρει το πράσινο φως να μεταμορφώσει το Loca stage σε αυτό το είδος.

Και με το Loca τι θα γίνει ; Θα το μεταφέρει αλλού, συζητάει για διάφορους χώρους, δεν βιάζεται, κοιτάζει για το καλύτερο. Σωστά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Έλα όμως που όμως το όραμα του Λαγουδάκου ενδέχεται να μην σταματήσει εδώ, εξετάζει και άλλη περίπτωση νυχτερινού κέντρου.

Το “οπλοστάσιο” του :

Μπορεί να είναι γραφικό
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.