Δυο κατοικίες κοντά στο Super Paradise στον πλειστηριασμό μέσα στην εβδομάδα

Σε γνωστούς προορισμούς της χώρας κινούνται στην τροχιά της ηλεκτρονικής εκποίησης μέσα στους επόμενους μήνες. Εφόσον, δε, μεσολαβήσει κάποια ενέργεια για την αποτροπή της διαδικασίας, όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις, τότε διάφορα καταλύματα θα αναμετρηθούν με το σφυρί αρχής γενομένης την 29η Μαρτίου, οπότε έχει προγραμματιστεί να βγει για δεύτερη φορά ένα οικοδόμημα στην Μύκονο, το οποίο αποτελείται από δύο κατοικίες, οι οποίες προσφέρονται για τουριστική αξιοποίηση.

Οι κατοικίες κοντά στο Super Paradise στη Μύκονο

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγκεκριμένα, το ακίνητο περιλαμβάνει ένα οικόπεδο, εκτός σχεδίου, συνολικής επιφάνειας 4 στρεμμάτων, το οποίο βρίσκεται στη θέση Κουφώκι ή Κούνδουρος κοντά στην παραλία Super Paradise του νησιού των Ανέμων. Στη συγκεκριμένη έκταση έχουν κατασκευαστεί 2 κατοικίες, οι οποίες σύμφωνα με την αναθεωρημένη οικοδομική άδεια, αποπερατώθηκαν το 2008.

Η πρώτη κατοικία αναπτύσσεται σε 3 στάθμες και περιλαμβάνει υπόγειο επιφάνειας 41,87 τ.μ. και δεξαμενές, ισόγειο χώρο κατοικίας επιφάνειας 73,28 τ.μ., και χώρο στάθμευσης 28 τ.μ. ενώ ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει τμήμα κατοικίας 56,98 τ.μ. Να σημειωθεί ότι το τμήμα του πρώτου ορόφου λειτουργεί αυτόνομα, στεγάζοντας μια κατοικία ενώ τα άλλα 2 επίπεδα λειτουργούν ενιαία. Η δεύτερη κατοικία αναπτύσσεται σε 2 στάθμες και με το υπόγειο να περιλαμβάνει αποθήκες επιφάνειας 71,3 τ.μ. και δεξαμενές ενώ το ισόγειο αποτελείται από χώρο κατοικίας επιφάνειας 69,23 τ.μ. και χώρο στάθμευσης 27,75 τ.μ.. Ο πλειστηριασμός επισπεύδεται από την Intrum Hellas ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 3,4 εκατ. ευρώ ύστερα από απόφαση που έλαβε το Πρωτοδικείο της Σύρου.

-mykonosvoice.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.