Η δουλειά, η μεγάλη δουλειά, από Κρήτη και Ισραήλ

Πάολα είναι αυτή. Η οποία δεν ξέρω αν διαθέτει τους περισσότερους εγγεγραμμένους οπαδούς, στον κόσμο της νύχτας. Σίγουρα, πάντως, έχει τους ποιο προσηλωμένους και ένθερμους. Και όχι τίποτα κουστουμάτους, βαρετούς εντός αγωνιστικού χώρου και το παίζω μούρη με ..ψαλίδι. Ομιλούμε για πιστούς, πρώτοι μάγκες και λεβέντες. Πρώτη ομάδα, η προέλευση της, από το Ισραήλ. Η δεύτερη, είχε επικεφαλής τον Ιωάννη Φρονιμάκη. Επιχειρηματίας σοβαρός, αξιοπρεπής και πολύ αγαπητός, από τον Αποκόρωνα Χανίων. Αυτοί, έκαναν όλη την δουλειά, στη πρεμιέρα της καθηλωτικής λαϊκής τραγουδίστριας, μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, στο Φωταέριο, ιδιοκτησίας Γιώργου Πετρογιάννη.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος
Ιωάννης Φρονιμάκης

Ποια δουλειά ρε μυστήριε Τσίπα ; Εκείνη που απαιτεί γερό πορτοφόλι και ανεβάζει στον έβδομο ουρανό τραγουδιστές και επιχειρηματίες. Σε διαβεβαιώνω πως δεν το έκαναν για να παίξουν στο tsipasblog.gr, από ανάγκη μόστρας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ετσι που λες, αξιότιμε κύριε μπουζουκοαναγνώστη μου. Αν δεν το καταλαβαίνεις, μάλλον θα πρέπει να δείξω και άλλα ντοκουμέντα…..

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.