Δεν άκουσε κανέναν ο Γιώργος Πετρογιάννης και του βγήκε

Γιώργος Πετρογιάννης - Ηλίας Τσίπας

Επόμενο. Καμιά έκπληξη που “σάρωσαν” στην πρεμιέρα τους, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκος, στο Φωταέριο. Κόκκινο χτύπησε η θεαματικότητα, η επισκεψιμότητα, η αναγνωσιμότητα, όλα αυτά, στο απόλυτο βαθμό. Επόμενο και ευχάριστο. Επειδή είναι μια επιβεβαίωση και μια δικαίωση, ότι ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου αυτού, Γιώργος Πετρογιάννης, δεν άκουσε τους “χαρτογιακάδες”. Δεν παραδόθηκε στις γνωστές μαλακίες τους, εκείνα που επίμεναν σε ”συμβουλές”, πως είναι επιλογή λάθος, σαν να επιλέγεις την αυτοκτονία. Το σχήμα αυτό, να ανέβει, ενώ τα πράματα είναι έτσι όπως είναι. Δηλαδή, όπου και να κοιτάξεις γύρω σου, το πράμα βρωμάει. Πόλεμος γίνεται, και δεν λέμε μόνο για τον πόλεμος στην Ουκρανία. Έχει απλωθεί στην απίστευτη ακρίβεια και φως μπροστά κανένα.

Νόμος άγραφος των έξυπνων επιχειρηματιών. Όταν πέφτεις επάνω στα καυτά γεγονότα. Κάνε όλους τους ηλίθιους πέρα, μοίρασε και καμία ψιλή και κάνε ό,τι λέει η ψυχούλα σου. Όπως έκανε ο Γιώργος Πετρογιάννης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θες και παίκτες, βέβαια, για να κάνεις παιχνίδι. Για να έχει θεατές το μαγαζί. Να κόβει εισιτήρια. Το Φωταέριο, λοιπόν, έχει στη σύνθεση του τραγουδιστές, που τα λένε κι έχουν να πουν κάτι. Δεν παρλάρουν αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Τι κάτι; Πολλά λένε για όποιον ”ακούει” περισσότερα απ’ αυτά που βγαίνουν από το στόμα τους.

-Στη πρόσφατη φώτο, με τον κύριο Πετρογιάννη, στα καμαρίνι του Νικηφόρου, στο Voodoo. Που και αυτό το ακίνητο, είναι ιδιοκτησίας του.

Διαβάστε επίσης : Έκπληξη «Destijl Club» ! Και καλοκαίρι, στη ταράτσα του «Φωταερίου»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.