Δήμαρχος Αλίμου : Και καρότο και μαστίγιο στα καταστήματα για τη μουσική

Τι έχουμε από το μέτωπο του πολέμου του ωραρίου της μουσικής. Μεταξύ του δήμαρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και των νυχτερινών μαγαζιών της Παραλιακής ; Να θυμηθούμε τα παλιά. Ξεκίνησε μέχρι τις 23:00. Έγινε Δημοτικό Συμβούλιο και το 23:00 έγινε 01:00. Και μόνο τα Παρασκευοσαββατοκύριακα! Και η δουλειά, μάλλον θα πάει έως τις 03:00. Αυτό μαθαίνει το Τσίπας Μπλοκ. Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάτι, δημοσίως και επισήμως.

Κι εδώ γεννάται το ερώτημα. Κατάλαβε το λάθος και πάει να το πάρει πίσω, έστω και σταδιακά, λίγο λίγο ; Μπα! που τέτοια τύχη! Ακούστε ακούστε. Έχετε υποχρέωση να ακούσετε. Αυτό πρέπει να το ακούσετε. Ναι, κρατήστε τα παραπάνω, όμως και πάλι χωρίς τα τραγουδιστικά live. Έτσι θα την κάνει, θα τους ξηγηθεί, με καρότο, που μετατρέπεται σε τσουχτερό μαστίγιο, τελεία και παύλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Εξέλιξη του έργου «μουγκαμάρα έπεσε στην Παραλιακή» – Ο Σταθοκωστόπουλος την πλήρωσε έως τώρα – Το «Voe» την γλύτωσε – Και το «Bolivar» που συνεχίζει σαν να μην τρέχει τίποτα

Ε, τότε πιο είναι το νόημα να δώσει την παράταση στην μουσική ; Τι να πω…Προσωπικά εγώ, και πολλοί άλλοι, το βλέπουν ως μια αλλόκοτη συμπεριφορά, που είναι εκτός περιοχής λογικής, που παραξενεύει και σε υποψίες πολλές σε βάζει. Για τους πραγματικούς σκοπούς του. Λέτε όλο αυτό, να το κάνει επειδή έχει φιλοδοξίες πολιτικής καριέρας ; Να τον γράψει η ιστορία και προϋπόθεση απαραίτητή είναι να συνδεθεί το όνομα του με κάτι μεγάλο; Ή μήπως υποκινείται από κάποιους άλλους κύκλους; Που μπορεί να συνδέονται, είτε με τον Ελληνικό, είτε με το τέλος της νύχτας; Δεν ξέρω αδέρφια, ακούγονται διαφορά.

Και η “μάχη” συνεχίζεται! Τώρα να δούμε τι θα γίνει. Δείτε την πρόσκληση, που στάλθηκε από τον Δήμο στα μαγαζιά. Και τους λέει ότι η ώρα της “αυτοψίας” ήρθε. Πέμπτη και ώρα 18:00.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.