Μύκονος : Ο κόσμος καίγεται και η διοίκηση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης ασχολείται με το ηχόμετρο

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Το διαβάσαμε στο mykonospost.gr. Από εκεί κάναμε την αντιγραφή, και το φέρνουμε με την επικόλληση στο tsipasblog.gr :

Δεν μας αρέσει να επιβεβαιωνόμαστε, αλλά δυστυχώς βγήκαμε για άλλη μια φορά αληθινοί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μετά τις ψευδείς διαρροές προς την Π.Ο.Α.Σ.Υ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων) και ενώ το νησί έχει ανάγκη αστυνόμευση στα πεδία της τροχαίας, των κλοπών και της ασφάλειας, η διοίκηση της Υποδιεύθυνσης έχει ως πρώτο μέλημα τα ηχόμετρα στα μπαράκια. Είναι αυτό που λέμε εδώ ο κόσμος καίγεται και….τη γνωρίζετε την παροιμία.

Κύριε Διοικητά θα σας πούμε ξανά το νου σας, γιατί όπως σας είχαμε προειδοποιήσει φαίνεται να μην αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα του νησιού.

Και μιας και λέμε για αντίληψη, παρόμοιο πρόβλημα αντίληψης φέρεται να έχει και πρώην δήμαρχος, που το πρώτο μέλημα του ήταν να βγει στα κανάλια να καταγγέλει πως το νησί έχει γίνει Κολομβία. Τέτοια δυσφήμιση ούτε οι Τούρκοι ανταγωνιστές μας. Προφανώς και υπάρχουν προβλήματα, αλλά τα εν οίκω μη εν δήμω.

Αντίθετα, σοβαρή θεσμική τοποθέτηση είχε ο Πρόεδρος των επιχειρηματιών της Χώρας, ο οποίος δεν μίλησε σαν πολιτικάντης μιας άλλης εποχής.

Θα επανέλθουμε…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.