Η δικαίωση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! “Από το ένα μήνα θα αντέξει..” που έλεγαν από τα υπόγεια που έβρισκες μόνο ζήλεια- Σήμερα ακόμα και αυτοί, του βαράνε παλακάκια- Ο ΛΟΥ, τα Αστέρια, ο Αντύπας, η Ηλιάδη και τα ακόμη καλύτερα που έρχονται το 23

Αντύπας, Λου, Αγγελική Ηλιάδη

Παναγιώτης Λου. To “Λου” είναι παρατσούκλι, το καθιερωμένο, κανείς δεν τον φωνάζει με το μικρό του όνομα, το Παναγιώτης. Σας λέει κάτι ; Στον κόσμο της νυχτερινής Πάτρας, λέει πολλά. Πόσα πολλά; Ό,τι είναι για την νυχτερινή Αθήνα ο Μπερτάκης και ο Παπαγεωργίου, ο Μέσι και ο Ρονάλντο στο ποδόσφαιρο. Τόσο μετράει πια, έχει φτάσει χρηματιστηριακά, ο Νο1 παίκτης έχει γίνει. Και μιλάμε περισσότερο από το καλοκαίρι και μετά, που αμφισβητήθηκε και βρήκε εμπόδια. Και τότε, ήταν που πήρε την απόφαση «Τέλειωσαν τα ψέματα, δεν θα τους ξανακάνω το χατίρι, θα δουν όλοι για τι είμαι ικανός!». Έτσι έκανε ότι πιο μεγάλο και εντυπωσιακό, για το νυχτερινό γένος της Aχαίας.. Αντύπας και Αγγελική Ηλιάδη μαζί, για όλο το χειμώνα, στα ΑΣΤΕΡΙΑ.

Αλλά και πάλι, οι αμφισβητίες µε δόλο, με ζήλεια, δεν έχασαν την ευκαιρία να σιγοψιθυρίσουν’ “Σακούλες με λεφτά χρειάζεται, δεν θα αντέξει πάνω από ένα μήνα…”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη πράξη, τι είδαμε. 30 Δεκεμβρίου σήμερα, Πρωτοχρονιά φτάνουμε αύριο. Και όχι απλά άντεξε το όνειρο του ΛΟΥ. Αλλά για να παρακολουθήσεις, κάθε Παρασκευή και Σαββάτο, δεν είναι τόσο απλό. Δεν λες “Σιγά, Πάτρα είναι εδώ, θα πάω και θα βρω. τραπέζι”. Χωρίς υπερβολή, πρέπει να περιμένεις στη σειρά. Γιατί δεν βρίσκεις ούτε σκαμπό, από την πολυκοσμία.

Αυτό είναι το εντυπωσιακό αποτέλεσα. Αυτός ήταν ο Λου από τα μισά και εδώ του 2022, τα πήρε στο κρανίο και έκανε τα απίστευτά. Αυτά που κανείς δεν μπορούσε. Και, δεν θα ολοκληρώσω στο αποκλειστικό νυχτερινό ρεπορτάζ, τι ετοιμάζει το προσεχές διάστημα, μια γεύση μικρή, για το τι πρόκειται να κάνει το 2023. Όλα στην ώρα τους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Κανέναν άλλον νυχτερινό επιχειρηματία…ούτε καν τα “θηρία” της Αθήνας, δεν παραδέχεται όσο τον Λου- Η Αγγελική Ηλιαδη, κάνει ότι είχε κάνει ο Αντύπας- Η Στέλλα και το «Μας το ζητήσατε … και το κάναμε !…»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.