Κανέναν άλλον νυχτερινό επιχειρηματία…ούτε καν τα “θηρία” της Αθήνας, δεν παραδέχεται όσο τον Λου- Η Αγγελική Ηλιαδη, κάνει ότι είχε κάνει ο Αντύπας- Η Στέλλα και το «Μας το ζητήσατε … και το κάναμε !…»

Αντύπας- Παναγιώτης Λου-Αγγελική Ηλιάδη

Τι περίμεναν να πει η κυρία Αγγελική Ηλιάδη; Είπε τα αναμενόμενα. Τόσα χρόνια που είναι σε αυτή τη δουλειά, έχει συνεργαστεί με όλα τα επιχειρηματικά νυχτερινά θηρία της Αθήνας. Μα είναι η πρώτη φορά, που συναντά έναν τέτοιον τύπο, που να είναι τόσο τέλειος, τόσο κύριος. Κι όμως! Γιατί; Είναι κοντά στον καλλιτέχνη, πιο κοντά δεν έχει. Μετά ο λόγος του, ότι της έχει πει, έχουν συμφωνήσει, τα κάνει. Και πολλά άλλα παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι θέλει με τα χίλια, αυτή η συνεργασία, να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Κανέναν δεν παραδέχεται όσο παραδέχεται τον Παναγιώτη Λου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αυτά και άλλα, όλα πεντακάθαρα, δήλωσε η πολύ έμπειρη και πολύ καυτή τραγουδίστρια. Στη συνέντευξη που έδωσε στο Patrasmagazine και την Παρασκευή Δημοπούλου. Αφορμή ότι τον φετινό χειμώνα, αποφάσισε αυτό που φαινόταν το απόλυτο αουτσάιντερ. Να ρίξει «πόρτα» στις μεγάλες και ξακουστές πίστεις της πρωτεύουσας. Εκεί ήταν μια ζωή, μόνιμη κάτοικος. Για να έρθει στην Πάτρα, για να συνεργαστεί με τον αγαπημένο της Αντύπα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κι αυτός πίνει νερό… στο όνομα του Λου. «Καταπληκτικός επιχειρηματίας, με κάνει να νιώθω έφηβος, ήρθε την κατάλληλη στιγμή… ». Αυτό που είπε στο «Σπίτι με το MEGA» και στην κορυφαία τηλεοπτική περσόνα, την Ρούλα Κορομηλά, έγραψε Ιστορία, στην ομάδα με φανέλα την Νύκτα.

Αντύπας λες και σε ακούμπησε. Αυτό που “ανέβασε” στα social media, για την γυναίκα του. Δες το οπως το είδαμε, όπως το είπε. Είναι ευλογημένος που βρέθηκε στο δρόμο του η Στέλλα και δεν μπλέχτηκε με τα σκατά αυτός ο σεμνός καλλιτέχνης με τεράστιο έργο.

Η εξομολόγησή του : «39 χρόνια πριν, πριν μπούμε μέσα σε εκείνο το μικρό εκκλησάκι σου είχα πει: Όλα η Τίποτα …και μου είπες ΕΣΥ: Όλα Για Πάντα!»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το σκηνικό κλείνει με τις εξτρά εορταστικές ημερομηνίες. Το λέω ξερά με την ατάκα, όπως την είδα γραμμένη : «Μας το ζητήσατε … και το κάναμε !…». Επιτόπου έρχεται η επεξήγηση του :

Στα “Αστέρια by Lou” ακούμε τους φίλους μας και προσθέσαμε ημερομηνίες στο πρόγραμμά μας.

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

Παρασκευή 23.12 (special price)
Σάββατο 24.12 (νέα χαμηλότερη τιμή)
Κυριακή 25.12 (νέα χαμηλότερη τιμή)

Παρασκευή 30.12 (special price)
Σάββατο 31.12 (νέα χαμηλότερη τιμή)
Κυριακή 01.01 (νέα χαμηλότερη τιμή)

Πέμπτη 05.01 (special price)
Παρασκευή 06.01 (special price)
Σάββατο 07.01 (special price)

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε !

☎️2610.336427
📱6939.425801

και στα social media !

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Παρασκευή Σάββατο Κυριακή 23.12 24.12 25.12 Παρασκευή Σάββατο Κυριακή 30.12 31.12 01.01 Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο 05.01 06.01 07.01 Christmas Merry and Happy New Year ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΤΥΠΑΣ Î—ÎÎΑΔÎ αστέρια ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ- ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΝΙΚΑΚΗ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ DINAMISS- ΡΑΦΑΗΛ ΣΙΛΑΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ RSV 2610.336427 6939.425801"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.