Έκτακτη είδηση από τα «καφέ» του Κολωνακίου

Δεν έχουν περάσει λίγα λεπτά που το Tsipasblog.gr, αναφέρθηκε στην ημερομηνία των εκλογών και τα τηλέφωνα άρχισαν να «σπάνε».

Η τελευταία ενημέρωση από τα γνωστά «καφέ» του Κολωνακίου και όχι αυτή τη φορά από το «Καφενείο» της Βουλής , είναι ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο αύριο Σάββατο 17/12 ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να προκηρύξει εκλογές για τα τέλη του Ιανουαρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένα «σενάριο» που δεν μας βρίσκει τόσο σύμφωνους, αλλά, ποιοι είμαστε εμείς που θα εκφέρουμε και άποψη !

Εμείς, απλά έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά… τα αφτιά μας περισσότερο ανοιχτά… και το στόμα μας κλειστό !

Σημασία έχει ότι, όπου υπάρχει «καπνός», υπάρχει και «φωτιά»… και ο «καπνός» σήμερα έχει καλύψει όλο το κέντρο της Αθήνας. Ξεκίνησε,  από το «ηρωικό» Κολωνάκι και έχει εξαπλωθεί και στις λαϊκές συνοικίες του κέντρου.

Πάντως πριν λίγη ώρα, Διευθυντής «μεγάλης» Κυριακάτικης Εφημερίδας, φιλικά προσκείμενη στη Κυβέρνηση, μπορεί πλέον να μην είναι και τόσο … σε tweet του αναφέρθηκε σε λόμπι ενέργειας στις Βρυξέλλες… και ότι αν σκάσει τις επόμενες μέρες, πολλοί στην Αθήνα θα χάσουν τον ύπνο τους.

Λέτε να μας προλάβουν τα «εξωτερικά» γεγονότα ;

Λέτε αυτοί οι Βέλγοι δικαστικοί να αποτελέσουν την αιτία – την ΑΝΑΓΚΗ να έχουμε πρόωρες εκλογές στη χώρα μας ;

Τόσο πρόωρες ;

Τόσο ΑΝΑΓΚΗ ;

Το tsipasblog.gr, θα σας κρατά ενήμερους…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.