Διαβάζεις Tsipas Blog; Ξέρεις τα πάντα! “Κλείδωσε” (όπως είχαμε γράψει) για το Fever του “πατριάρχη” της αθηναϊκής νύχτας, Θανάση Παπαγεωργίου, το σχήμα-ωδή στη καψούρα, Καρράς-Πάολα, για τον χειμώνα – Και ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος, θα συμμετέχει στη “δουλειά” αυτή

Αργά ή γρήγορα, θα ερχόταν η επιβεβαίωση, για αυτό που “βγήκε”, πάλι πρώτο από το tsipasblog.gr! 3 Ιουλίου 2022 ήταν! Για τον Βασίλη Καρρά και την Πάολα, ένας συνδυασμός που για τους λαϊκούς προσκυνητές, δεν νομίζουμε να υπάρχει κάτι καλύτερο. Για αυτό και το ευχόντουσαν να συμβεί. Και θα συμβεί!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση και παρερμηνείες, τα βρήκαν σε όλα, τα συμφωνήσαν σε όλα, με τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου. Ώστε να βγάλουν τον χειμώνα, στο μαγαζί του, επί της Λεωφόρου Συγγρού, το ιστορικό Fever. Δεν μας κάνει εντύπωση, δεν κρατούσαμε μικρό καλάθι, με τον πατριάρχη της αθηναϊκής νύχτας έχεις να κάνεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να σας πούμε επίσης, πως και ο αυθόρμητος, ειλικρινής, ταλαντούχος και αεικίνητος, ο Αναστάσιος Ράμμος. Αυτός, λοιπόν, θα είναι στο σχήμα αυτό. Το πολύ δυνατό, που θα είναι «σίγουρα» στα μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.