Αυτό που περιμείνουν όλοι

Δεν είναι ακόμη ένα πανηγύρι. Σαν όλα τα όλα. Το κατά λάθος, το έτυχε. Το ως απλά καλό, ως πολύ καλό. Αυτό της Οβρυάς, στην Πάτρα, που γιορτάζεται κάθε καλοκαίρι, Αύγουστο μήνα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Σωτήρος, δεν τα βλέπεις έτσι. Το βλέπεις πολύ παραπάνω. Αυτό που στα κυβικά είναι το ανώτερο, που παίρνουν στα σοβαρά από όλη την Ελλάδα, όσοι ασχολούνται με το εν λόγω σπορ. Που για τους καλλιτέχνες, είναι το σκαλοπάτι να ακουστούν, να φανούν, να ανοίξουν οι πόρτες και για άλλες δουλειές. Που χρονιά με τη χρονιά, προσπαθεί να παρουσιάσει καλύτερο εαυτό. Να βάλει στο παιχνίδι του την έκπληξη, ναι την έκπληξη. Εξέλιξή σημαίνει.

Η κουβέντα για το μεγαλύτερο πανήγυρι της Αχαΐας. Που όλα είναι έτοιμα. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Σάββατο 6 Αυγούστου !Με τους ανώτερους τραγουδιστές σε όνομα και αξία και με τις πινελιές τις διαφορετικές, που κάνουν τη διάφορά και δεν βλέπεις στους άλλους : Γιώργος Βελισσάρης. Χαρά Βέρρα. Σάσα Μπάστα. Έλενα Γεωργαντά. Μαρίνα Λαζαράκη και guest star o Γιάννη Πανίτσας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.