Δείτε πόσο πουλάει το σπίτι του στη Βουλιαγμένη ο Νίκος Πατέρας

Ο Νίκος Πατέρας πουλάει το σπίτι του στη Βουλιαγμένη 15.000.000 ευρώ

Η τιμή εκκίνησης για την πώληση της βίλας-παλάτι ανέρχεται, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στα 15 εκατ. ευρώ. Το τίμημα θεωρείται λογικό, καθώς πρόκειται για μια κατασκευή υπερπολυτελή, νεόδμητη, συνολικού εμβαδού 3.800 τ.μ., σε οικόπεδο που βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιοχές της Βουλιαγμένης, επιφάνειας 2,8 στρεμμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη περιοχή το κάθε στρέμμα αδόμητης γης (που δεν υπάρχουν και πολλά) ξεπερνά σε αξία τα 3 εκατ. ευρώ. Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό της βίλας–παλάτι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διαθέτει 25 θέσεις παρκινγκ, τέσσερις σουίτες-υπνοδωμάτια, τέσσερις ξενώνες, αμέτρητους βοηθητικούς χώρους, σαλόνια και τραπεζαρίες. Στην ουσία είναι ένα σπίτι για πολύ λίγους ανθρώπους που έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσουν, καθώς ο 56χρονος εφοπλιστής όταν το κατασκεύαζε δεν ήταν καθόλου φειδωλός στα έξοδα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εσωτερικό του τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί εκτός του ότι είναι πρώτης ποιότητας, είναι μοναδικά, καθώς έχει γίνει ένας τέλειος συνδυασμός του μαρμάρου με το ξύλο, του αλάβαστρου με τον γρανίτη και γενικά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα οικο- δόμημα που αγγίζει πιο πολύ την κατηγορία του ανακτόρου παρά της βίλας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άλλωστε, το σπίτι περικλείεται από ψηλό φράχτη, ο οποίος σε συνδυασμό με τα ψηλά δένδρα, μοιάζει με απόρθητο κάστρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που κατάφερε η ομάδα του να πάρει νταμπλ μετά την οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει αποφασίσει να πουλήσει το ακίνητό του εδώ και περίπου οκτώ μήνες παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα.

Γι’ αυτόν το λόγο, άλλωστε, το συγκεκριμένο ακίνητο δεν φιγουράρει σε κάποιες σελίδες μεσιτικών γραφείων, καθώς απευθύνεται σε συγκεκριμένο… κοινό.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.