Αναλυτικό ρεπορτάζ του TsipasBlog : Η επιστροφή στον μέντορα του και τα άλλα σενάρια !

Νίκος Οικονομόπουλος

Με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Νίκου Οικονομόπουλου, μετά την ξαφνική και επεισοδιακή αποχώρηση του από το “Κέντρο Αθηνών”, συμφερόντων Γιάννη Τσακουμάκου, ασχολήθηκε η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», με την Ναταλία Γερμανού, στον Alpha.

Η εκπομπή αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ο -καταγόμενος από την Πάτρα- κορυφαίος λαϊκός ερμηνευτής της γενιάς του, θα επιστρέψει στο Fever, του Θανάση Παπαγεωργίου. Του επιχειρηματία, από τον οποίον ξεκίνησε, εξελίχθηκε και έφτασε να είναι μεγάλος και τρανός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπάρχει ωστόσο και συνέχεια. Με αφορμή όσα ειπώθηκαν στην εν λόγω εκπομπή, πηγές της νύχτας, μου τηλεφώνησαν, για να μου πουν τα εξής :

“O Παπαγεωργίου, μαθαίνοντας ότι ο Οικονομόπουλος σταμάτησε τη προηγούμενη συνεργασία του, και ήδη πολιορκούνταν στενώς από σχεδόν όλα τα “χοντρά” πορτοφόλια της νυχτερινής Αθήνας, μπήκε σφήνα και τίναξε την μπάνκα στον αέρα. 20 χιλιάδες τη βραδιά, είναι το ποσό που φημολογείται ότι του προσέφερε”.

Μπαίνοντας στο μυαλό του Νίκου–πάντα σύμφωνα με τις ίδιες οδηγίες– ξέρει πως αυτά τα λεφτά, πολύ δύσκολα θα τα βρει πουθενά αλλού. Και ξέρει επίσης – αναμφίβολα– ότι το σημερινό Fever δεν είναι το Fever των ημερών του. Είναι χαοτικά ανώτερο.

Εκτός, βέβαια, από τις παραπάνω εκτιμήσεις των παροικούντων την νυχτερινή αγορά, υπάρχουν και άλλα σενάρια που έχουν ακουστεί. Παραδείγματος χάριν, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάει στον Μπερτάκη, με τον οποίον έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Αλλά τον θέλει και ο Μαρασούλης, όπως και ακόμη ένα πολύ μεγάλο επιχειρηματικό όνομα της Πειραιώς.

Με λίγα και απλά λόγια, τον Οικονομόπουλο τον έχουν προσεγγίσει επαγγελματικά όλοι. Το θέμα είναι τι θα ζητήσει και ποιος θα τα κάνει, γιατί δύσκολα θα πάει με άλλον.

Για να το ξεκαθαρίσουμε. Τίποτα, για την ώρα, δεν είναι σίγουρο. Από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι το επίσημο και το ανακοινώσιμο..όλα παίζουν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.