Party στη Γλυφάδα, στις 12 το βράδυ…Και ο Μούτσος είπε το σωστό και το λογικό (video)

Κάπου λες “Ώπα λίγο. Μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας”. Λέω για την εστίαση και δεν το ρίχνω στην πλάκα. Μιλάω σοβαρά όταν ομολογώ “Ώπα λίγο. Μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας”. Δεν νομίζω να το πιστεύει πια κανείς, αυτό που κάνει η κυβέρνηση. Έχει καταντήσει κωμικό, με το να την κρατάει κλειστή, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ενώ την ίδια ώρα, κόσμος και κοσμάκης, ο ένας πάνω στον άλλον, κάνει πάρτυ κανονικό, σε πλατιές πάρκα και παραλίες και σε ώρες απαγορευμένης κυκλοφορίας. Όποιος διαθέτει το σπάνιο προσόν να γελά, αρκεί να δει μόνο τι έγινε Σάββατο βράδυ στην Γλυφάδα.

Η άποψη του επιχειρηματία αυτού του χώρου, Μανώλη Μούτσου, που διατύπωσε σε ινσταγραμικό ποστάριμα του, “αφού δεν μπορείτε να εφαρμόστε τα μέτρα που βγάζετε”, αφήστε να δουλέψουν όλοι”, είναι πέρα για πέρα σωστή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είπε και το άλλο “Ανοίξτε την εστίαση, αθλητισμό, θέατρα, γιατί έχει κουράσει η κατάσταση, αφού δεν τηρούνται τα μέτρα. Και εγώ, εάν μπορούσε κάποιο μαγαζί να λειτουργεί όμως τα βίντεο, αυτό θα έκανα”.

Διαβάστε επίσης : Momentum Group : “Χάλασε” του Ειρηνικού, αλλά συνεχίζουν μόνο επιθετικά, με δύο νέα υπερλούξ hotel

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.