Έτσι “απαντά” ο Βέρτης

Αν έχεις αντίπαλο κατώτερο, με κυβικά λιγότερα από τα δικά σου, το μόνο σίγουρο, δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί του. Αν ο αντίπαλος, όμως, είναι κατά πολύ περισσότερο ανώτερος σου, τότε είναι πιο εύκολο να ακουστείς εσύ, από μια κόντρα, δικιά σας. Αντιληπτό και στα μικρά παιδιά.

Το Tsipas Blog θα πει μόνο αυτό και αφήνω κάποιους άλλους, να τοποθετούνται επί των αποφάσεων των δικαστηρίων. Σε ότι αφορά μ ’αυτή ην ιστορία, της κατάσχεσης της περιουσίας του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη, στη Θεσσαλονίκη, όπως γράφτηκε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει. Ποιος να ξέρει την πραγματικότητα στο 100%; Μόνο οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της. Άλλο ξέρω με σιγουριά. Ότι στις 13 Μάϊου, θα βρεθεί στο Ισραήλ, κάνοντας έτσι, “ποδαρικό” στην επανέναρξη των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων στη χώρα.

Υπενθυμίζεται, ότι το Ισραήλ, προπορεύεται στους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού. Η εμβολιαστική κάλυψη είναι πολύ μεγάλη, ακόμη και στους νέους, ενώ η χώρα είναι πολύ κοντά στο να επιτύχει την “ανοσία της αγέλης”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.