Το μαγαζί τους, τώρα και στο πρώτο Γιαπωνέζικο εστιατόριο της Αθήνας

Θόδωρος Καρυπίδης - Κωνσταντίνος Κυριακού & Γιώργος Ανδρίτσος

17 Σεπτεμβρίου του 2020 ήταν, όταν το tsipasblog.gr είχε γράψει πως ενώνουν δυνάμεις, τρείς ισχυροί άντρες. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Για να ανοίξουν κυριλέ εστιατόριο, στην κατηγορία του σουσάδικου, στο Κολωνάκι, με το όνομα ΚΙΚΟΥ.

Οι άντρες αυτοί, είναι ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, ο παιδικός φίλος και σημερινό “δεξί χέρι” του τραγουδιστή ΑΡΓΥΡΟΥ, Κωνσταντίνος Κυριακού και ο Mr. Pengu Γιώργος Ανδρίτσος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το μαγαζί ξεκίνησε με μεγάλη φόρα, όμως, προέκυψε η πανδημία και αναγκαστικά έκλεισε. Μέχρι το φθινόπωρο, που θα ανοίξει και πάλι, λογικά, όπως μαθαίνω. Αυτό το περιμέναμε. Αυτό που ίσως να μην περιμέναμε, είναι ότι θα προηγηθεί καλοκαιριάτικα η pop up εκδοχή του, στο πρώτο Γιαπωνέζικο εστιατόριο της Αθήνας, που θα κάνει στάση στο πολυτελές ξενοδοχείο “Academia”.

Ο Καρυπίδης “έδωσε” την είδηση από το Intagram. Γιατί αυτός έκλεισε το deal, ναι, πολύ πιθανόν αυτός. Αν σκεφτεί κανείς πως διαθέτει μεγάλη επιχειρηματική δικτύωση στις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.