Boom ! Ο Βοσκόπουλος και πάλι σε μεγάλη πίστα

Boom ! Ο Βοσκόπουλος και πάλι σε μεγάλη πίστα

Διαβάστε αποκλειστικά στο Tsipasblog.gr.

Με επιτυχία, κατά κοινή ομολογία, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο η πρεμιέρα του Posidonio, με κεντρικά πρόσωπα τον Κώστα Μαρτάκη και τον Στράτο Καραλή. Ο δεύτερος, μάλιστα, αποτελεί το νέο καλλιτεχνικό εγχείρημα, τόσο της διεύθυνσης του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής, όσο και της δισκογραφικής εταίρας του ομίλου ANT1, της Heaven. Σε αυτό τον χώρο, οι αναφερόμενοι πλαισιώνονται από μια ομάδα ταλαντούχων νέων αγοριών και κοριτσιών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τα καλύτερα έρχονται! Το Tsipasblog.gr, επικαλούμενο μια άκρως έγκυρη πηγή μέσα από τον χώρο της νύχτας, υποστηρίζει ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει συμφωνήσει με το Posidonio. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, o ανεπανάληπτος, μεγάλος, αυθεντικός κι ευγενής ερμηνευτής, μετά την πάροδο των εορτών, θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του.

Εδώ, να κάνω μια σημαντική διευκρίνηση. Το υπάρχον σχήμα, με Μαρτάκη και Καραλή, που κέρδισε δίκαια το χειροκρότημα του κόσμου, δεν επηρεάζεται από τον ερχομό του. Θα συνεχίσει κανονικά.

Σε λίγες μέρες θα σας έχω περισσότερα…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.