Επειδή είναι αυτός που είναι, δεν τσιμπάει

Δεν μιλάμε κουτσομπολίστικα. Σε καμιά περίπτωση. Ας ξεκινήσουμε. Η αλήθεια έχει την αξία της όταν λέγεται ωμά. Φόρα παρτίδα. Σύμφωνοι, λες την αλήθεια, αν αποφασίσεις να την ξεστομίσεις, χωρίς να είναι καλυμμένη, με τακτ. Δεν σε ενδιαφέρει επειδή ο άλλος είναι ευαίσθητος, μην τραυματιστεί ψυχολογικά, επιβάλλεται να μην είσαι διακριτικός.

Τι λέμε; Επιχείρηση είναι και τα ΜΜΕ. Κάνουν εμπόριο, και παραεμπόριο, το ανομολόγητο αλισβερίσι. Νταραβερίζονται και λαμογιάρουν και αυτούς που δεν θα έπρεπε. Αλλά δεν τους ενδιαφέρει, αρκεί να βγει το μεροκάματο. Πιάνουν άκρες με περίεργα κυκλώματα. Και με τύπους που μια ζωή βρίσκονται στα υπόγεια και είναι οι… κατάλληλοι στις επαφές. Δεν θα έπρεπε να ήταν έτσι, αλλά είναι έτσι. Ποιο λειτούργημα, και άλλες τέτοιες βλακείες. Όταν εκτελείς ”συμβόλαιο’, στόχος είναι να σου κάνουν τη ζημιά, άδειο τραίνο πάνε όλα τα άλλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το κόλπο τους. Προσέξτε. Πρώτα σου δημιουργούν, επινοούν, το πρόβλημα, με ανύπαρκτες δικαιολογίες. Και το ξεφτύλα μέσο, και το περιθωριακό μέσο, και το πονηρό. Μετά παρουσιάζεται ως ο Μεσσίας, για να σου δώσει το βήμα να μιλήσεις. Να σε σώσει.

Για την δημοσιογραφία, ρε, γαμώτο. Αν δεν μετράς στην πιάτσα. Αν δεν έχεις έστω και λίγη, μικρή εξουσία, άντε την αβάντα κάποιου άλλου μεγάλου. Πάει αυτό ήταν, καληνύχτα. Σίγουρα θα σου γδάρουν ένα κομμάτι πέτσας.

Δημήτρης Φιντιρίκος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο και πιο χειροπιαστό παράδειγμα.. Επειδή είναι αυτός που είναι, διόλου τυχαίο το story του. Επειδή έχει καταλάβει το γνωστό ύπουλο παιχνίδι τους, δεν τσιμπάει.

Διαβάστε επίσης : Το παράδειγμα του Φιντιρίκου “καταργεί” τα συνηθισμένα και τα περίεργα! Δεν έχει καμία σχέση με την αλαζονεία της δύναμης, με τους άμα τους γυρίσεις ανάποδα, θα πέσουν σποράκια- Ο Φίντι λατρεύει, εμπνέεται από το “δεν ήμουν τίποτα κάποτε, σήμερα είμαι κάτι, με το πιο σημαντικό, παραμένω και ταπεινός”.. Ο Μούτσος, ο Μπερτάκης, ο Φλώριος και τα δύο luxury ξενοδοχεία

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.