Αποκλειστικό Tsipas Blog, ενώ χρόνο πριν! Δυο συγκεκριμένοι παράγοντες της αθηναϊκής νύχτας, έχουν βάλει λυτούς, δεμένους, δικτυωμένους, αδικτύωτους! Ένας τον έχει βρει, τον έχει κλείσει από τώρα, για του χρόνου – Για αυτό ο Σφακιανάκης έχει “εξαφανιστεί”, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα!

Τις προάλλες το είπαμε, το διαβάσατε χιλιάδες. Νότης Σφακιανάκης. Δεν το συζητάμε ότι είναι ο τσαμπουκάς, ο εκκεντρικός, ο πρίγκιπας της νύχτας, ο βασιλιάς, ο αρχηγός. Δεν τον βάζεις με κανέναν άλλον τραγουδιστή στον λογαριασμό. Όμως, εδώ και δύο χρόνια, τόσο περίπου, δεν θυμίζει τίποτε απ’ όλα αυτά! Γιατί είναι εξαφανισμένος. Δεν απαντά σε μηνύματα και κλήσεις. Τον γονάτισαν θάνατοι αγαπημένων προσώπων και ο χωρισμός του. Είναι η πρώτη φορά στα 35 περίπου χρόνια της καριέρας του.

Και έτσι, δεν σταματάει αυτή την τρέλα, η μανία του κόσμου, με τα σχετικά με την επιστροφή του, στις νυχτερινές πίστες. Αν και πότε θα γίνει. Σήμερα είναι χαμένος, και τον αναζητούν όλοι. Ένας είναι ο Νότης. Μεγάλη τραγουδιστική εξουσία. Συνεχίζει να επηρεάζει τη ζωή πολλών. Είναι πολύ περισσότερο απ’ ό,τι ένας καλός, μεγάλος τραγουδιστής.!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λέμε τα πράγματα όπως έχουν. Δύο συγκεκριμένοι παράγοντες της αθηναίικής νύχτας, έχουν βάλει λυτούς, δεμένους, δικτυωμένους, αδικτύωτους! Ένας τον έχει βρει. Τον έχει κλείσει από τώρα, για του χρόνου. Για αυτό ο Σφακιανάκης δεν σηκώνει τα τηλέφωνα.

Το Tsipas Blog το είπε, μας το είπαν εκ των έσω. Αυτό είναι σοβαρό νυχτερινό κους κους, ένα χρόνο μπροστά!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.