Αυτόν τον Πρόεδρο προτιμώ

Δημήτρης Φούφουλας - Γιώργος Κολλιόπουλος- Σπύρος Στεργίου

Χαίρομαι που είδα αυτά τα θετικά σχόλια στα σόσιαλ για τον κύριο Σπύρο Στεργίου. Τον πετυχημένο επιχειρηματία και δυναμικό πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας, Σπύρο Στεργίου. Κι δεν είναι θετικά σχόλια όπως τα άλλα θετικά σχόλια. Από τους γνωστούς ειδήμονες, για κάποια συνηθισμένη δράση-παρέμβαση-ομιλία του. Αυτά είναι από περαστικούς και έχουν μεγαλύτερη σημαία από όλα τα άλλα προηγούμενα σχόλια. Γιατί χθες το βράδυ, αντί να κοιμηθεί στο κρεβατάκι του, αυτός προτίμησε να κάνει μια περατζάδα από τα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης. Αυτόν τον Πρόεδρο προτιμώ, ο οποίος θα είναι και του πρωινού και του βραδινού. Και του καναπέ και του σκαμπό. Και του τσαγιού και του ποτού. Και θα έχει προσωπικές εικόνες από την κατάσταση στην νύχτα, η οποία τώρα είναι στόχος και αιτία επιχειρηματίες του κλάδου να αλληλοσκοτώνονται στο παρασκήνιο και πίσω από τις κουρτίνες.

-Στο χθεσινό στιγμιότυπο, ο Πρόεδρος Σπύρος Στεργίου με τον Mr Ρόδον Γιώργο Κολλιόπουλο, στη βάση του Φούφουλα, στο Magenda.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Γιατί στην Πάτρα τα μαγαζιά θα κυνηγηθούν

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.