Μπράβο στον Ιβάν : Έκανε δωρεά στην Καρδίτσα

Ιβάν Σαββίδης

Η σφοδρότητα του κυκλώνα, άφησε το αποτύπωμά της κυρίως στην περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, όπου καταγράφονται μεγάλες ζημιές, με τον Ιβάν Σαββίδη να προχωρά σε μια ανθρώπινη κίνηση.

Η κατάσταση στην Καρδίτσα παραμένει εξαιρετικά δύσκολη μέχρι και σήμερα, με τους κατοίκους να μετρούν τις πληγές τους μετά την καταστροφική διέλευση του κυκλώνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο πλευρό τους στάθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης καθώς όπως αποκάλυψε ο Ιωάννης Κωστόπουλος, προέβη σε μια μεγάλη δωρεά προκειμένου να συνδράμει με τη σειρά του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κύριο Ιβάν Σαββίδη για τα νερά που έστειλε για την κοινότητα Γεωργικού για την κάλυψη αναγκών των κατοίκων.

Συγκεκριμένα εχθές Σάββατο μοιράστηκαν 700 Εξάδες νερού και συνεχίζουμε σήμερα Κυριακή μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Μια κίνηση που δεν είχε δει μέχρι πρότινος το φως της δημοσιότητας και έφερε στην επιφάνεια ο τοπικός Σύμβουλος Γεωργικού.

-sdna.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.