Αυτοί είναι! Οι 2 «εκλεκτοί» πολιτικοί αρχηγοί των πρεσβειών Αμερικής και Γερμανίας στην Αθήνα και η δεξίωση στο σπίτι μεγαλοκλινικάρχη που εκφράστηκε με ονόματα τσουγκρίζοντας τα ποτήρια με την σαμπάνια και τσιμπολογώντας σολομό για την επόμενη συγκυβέρνηση

Για τον σερβιτόρο – πληροφοριοδότη μας, σας έχουμε γράψει πολλές φορές! Αυτά συμβαίνουν όταν συμμετέχει ως «μεταφορέας» δίσκων με εκλεκτούς σολομούς ανάμεσα στους καλεσμένους στις δεξιώσεις Βορείων Προαστείων. Μια τέτοια έγινε πριν λίγες μέρες στο σπίτι μεγαλοκλινικάρχη, όπου συμμετείχαν και οι Πρέσβεις στην Αθήνα των ΗΠΑ και της Γερμανίας.

Όπως άκουσε ο άνθρωπος μας. Τα τρία πολιτικά πρόσωπα που εμπιστεύεται ο Mr Τζούνης είναι ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Υπ. Εξωτερικών της κυβέρνησης Νίκος Δένδιας!

Πέραν όμως των Αμερικανών υπάρχει ένας ακόμη εξωγενής παράγων η γνώμη του οποίου θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν καθώς αποτελεί αστάθμητο και καθοριστικό! Αυτός είναι του Γερμανού Πρέσβη Ε. Ράιχελ που μεταφέρει την επιθυμία του Βερολίνου. Έσταζε μέλι ο λόγος του για τον Ανδρουλάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ απολαμβάνει μεγάλης εμπιστοσύνης από τον Γερμανικό παράγοντα και σε κάθε περίπτωση δεν είναι ούτε πρέπει να θεωρείται τυχαία η προτίμηση της Κομισιόν και του Βερολίνου για μελλοντικές κυβερνήσεις συνεργασίας που θα προκύψουν από το αποτέλεσμα των εκλογικών αναμετρήσεων! Αυτά για όσους αμφιβάλουν περί της συγκυβέρνησης που έρχεται με την διαφορά ότι για όλα δεν θα αποφασίσουν οι ψηφοφόροι αλλά κάποιοι άλλοι. 

ηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.