Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Ο «μυστικός δείπνος» στο σπίτι Αεροπαγίτη 5 δικαστών που συμμετέχουν στο Α’ τμήμα του Αρείου Πάγου για το μέλλον του κόμματος Κασιδιάρη. Το «σημείωμα» που δόθηκε σε εκπρόσωπο τους για να το πάει στο Μαξίμου και οι 2 «αντιρρησίες»

Η αλήθεια είναι ότι το σύνολο των δικαστών, και ειδικότερα οι κατοικούντες στα ανώτατα επίπεδα δεν περίμεναν αυτό που έγινε.

Ο «θόρυβος» και οι ψίθυροι στους διαδρόμους του Αρείου Πάγου για την απόφαση του πρώην  ανώτατου εισαγγελέα να γίνει μπροστινός στο κόμμα Κασιδιάρη δεν έχουν κοπάσει. Αυτό το γεγονός οδήγησε στην αναγκαιότητα της αποκήρυξης αυτής της πράξης από τα 3 αδέρφια. Σύμφωνα με πληροφορία που προέρχεται από ανώτατη δικαστική πηγή και συνομίλησε το edolio5 πριν λίγες ώρες έγινε συνάντηση – σύσκεψη στο σπίτι Αεροπαγίτη που συμμετέχει στην ομάδα των 10 που αποτελούν το Α  τμήμα του Αρείου Πάγου που θα κρίνει εάν θα επιτραπεί στο κόμμα Κασιδιάρη να λάβει μέρος στις εκλογές. Στην συνάντηση αυτή ήταν 5 μέλη της ομάδας. Ο ένας ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να πάει και οι άλλοι 4 όπως μάθαμε δεν είναι αρκούντος «πειθαρχημένοι» σε τέτοιες πρωτοβουλίες συναντήσεων. Οι 2 εκ των τεσσάρων είναι οι πιο «δύσκολοι». Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η απόλυτη πεποίθηση για την προστασία και το κύρος της δικαιοσύνης που πρέπει να αποτελέσει την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχει ο Ελληνικός Λαός απέναντι στους δικαστές. Ανάμεσα στα άτομα που συναντήθηκαν ήταν και ένα που προορίζεται για την ανώτατη θέση στην καρέκλα του Αρείου Πάγου. Με λίγα λόγια το αποτέλεσμα της συνάντησης, όπως μας μεταφέρθηκε ήταν η θέληση τους να υπάρξει μια επιπλέον νομοθετική ρύθμιση που θα κάνει μονόδρομο την ερμηνεία του νόμου προκειμένου να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές προκειμένου να υπάρχει ομόφωνη απόφαση και των 10. Διαφορετικά όπως επισημάνθηκε «αυτοί οι 2 που διαφωνούν δεν θα αλλάξουν άποψη». Οι παρατηρήσεις γράφτηκαν σε ένα σημείωμα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στο edolio5 «δόθηκαν» σε αξιωματούχο του Μεγάρου Μαξίμου. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.