Το παρακράτος του Predator ζει και βασιλεύει! Η ΕΥΠ ενημέρωσε το Μαξίμου για το τηλεφώνημα «Δελφίνου» της ΝΔ σε εφοπλιστή – καναλάρχη. «Εάν πάρει κάτω από 30% θα πάω στο Ζάππειο το βράδυ των εκλογών και θα θέσω θέμα ηγεσίας. Θα με στηρίξεις ;»

Αν κάποιος νομίζει ότι οι παρακολουθήσεις κυβερνητικών στελεχών και επιχειρηματιών έχουν σταματήσει από την ομάδα του Predator που βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την ΕΥΠ ας γυρίσει πλευρό για να κοιμηθεί καλύτερα. Η πληροφορία που έφτασε στο edolio5 από άκρως αξιόπιστη πηγή αναφέρει ότι πριν από λίγες μέρες ο «κοριός» εντόπισε συνομιλία με κανάλαρχη – εφοπλιστή και «Δελφίνο» της ΝΔ που περιμένει την μετά – Μητσοτάκη εποχή.  «Εάν πάρει κάτω από 30% θα πάω στο Ζάππειο το βράδυ των εκλογών θα θέσω θέμα ηγεσίας. Θα με στηρίξεις;». Αν ρωτάτε ποιο από το 2 τηλέφωνα ήταν «πιασμένο» η απάντηση είναι απλή. Την ίδια ερώτηση θέσαμε και εμείς. «Και τα 2»

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.