Αυτή η “παράλειψη” έχει….ονοματεπώνυμο!

Αυτή η "παράλειψη" έχει....ονοματεπώνυμο!

Το “πήραν” το “μήνυμα” οι αγνοί φίλαθλοι και οπαδοί της Παναχαΐκής με την “παράλειψη” της ΠΑΕ. Στο πανί που τοποθετήθηκε περιμετρικά στο σχεδόν ολοκληρωμένο νέο προπονητήριο στην Οβρυά, στο σήμα της ομάδας, καθώς δεν υπήρχε η Νίκη και ο Ηρακλής. Έλειπαν. Στιγμιαίο λάθος που διορθώθηκε αμέσως. Βεβαία, όπως έγινε μετά γνωστό, αυτό οφείλεται σε λάθος της εταιρείας, που επιμελήθηκε την κατασκευή του πανιού.

Ποιος το “έστειλε” το “μήνυμα” ; Αυτό είναι είναι που μετράει και δεν είναι άγνωστο, και θα πως θα μπορούσε να παραμείνει άγνωστο, όταν έχει ονοματεπώνυμο: Γιώργος Μπάρλος. Δεν υπάρχει καμία παράλειψη. Δεν είναι απλά Πρόεδρος, είναι “πορωμένος” Πρόεδρος με τη νέα προσπάθεια. Η οποία για να ολοκληρωθεί τόσο σύντομα και με επιτυχία (όπως όλα δείχνουν), χάλασε αρκετά λεφτά, από τα δικά του, άντε και του Σπύρου Δήμου, όπως και χρόνο από την οικογένεια του και τις επαγγελματικές του ασχολίες. 23 ώρες το 24ωρο δουλεύει σε καθημερινή βάση σχεδόν. Που σημαίνει ότι ασχολείται, και, μάλιστα, σε βαθμό άνω του ανθρώπινου. Είναι πάντοτε παρών στην καθημερινότητα του μεγάλου οργανισμού Παναχαΐκή. Και στη τελική, μόνο όταν είσαι πάνω κατά-πάνω, θα παραλείψεις τα μικροπράγματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό να κρατήσετε και αφήστε την παράλειψη των πανιών. Μικρή σημασία έχει, τουλάχιστον για μέσα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.