Αυτό λένε οι …φήμες!

Νίκος Βέρτης

Γουστάρω τη νύχτα Δεν χορταίνω να την παρατηρώ. Και κατεβάζω σκέψεις μεγάλες και ωραίες, σκέψεις που έχουν σχέση με τον κορωνοϊό και την επόμενη μέρα. Τι κάνω, μου πήρε χρόνο αυτή η δουλειά. Μέχρι να με μάθουν, το γιατί διαβάζεται στο διαδίκτυο ο Τσίπας. Επειδή είναι tsipasblog.gr, όχι παπαγαλάκιας. Μπαίνει ο άλλος στη σελίδα του και ξέρει πως δεν πουλάει καρμπόν. Ίδιο πράμα, με τον ίδιο τίλο, με τις ίδιες αράδες. Διαβάζει, αλλά δεν… ξαναδιαβάζει αυτά που διαβάζει αλλού. Και, πλέον, ακόμη και οι πιο σκληροί στη δουλειά, Ελληνες επιχειρηματίες, καθώς πρέπει και νταραβεριτζήδες, έρχονται μόνοι τους, χωρίς καν καμιά επιφύλαξη. Άφοβα. Μεταξύ μας αναπτύχθηκε κωδικός επικοινωνίας.

Ένας τύπος μπάνικος, νεαρός, που κυκλοφορεί με τους καλύτερους, καβατζωμένος ο κύκλος του, μου άφησε ανοιχτό παράθυρο ο Βέρτης καλοκαίρι να είναι στο Orama, στη Θεσσαλονίκη. Και μετά στο πολύ κοντινό μου ψιθύρισε: “Κυκλοφορεί αυτή η φήμη στη πιάτσα, μιας και το εν λόγω νυχτερινό κέντρο είναι ανοιχτό από πάνω. Άρα, πληρεί τις προϋποθέσεις να ανοίξει..”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπό άλλες συνθήκες, βέβαια, της εποχής πριν του κορονοϊού, τώρα εκεί θα εμφανιζόταν ο Βασίλης Καρράς (μαζί με όλο το υπόλοιπο σχήμα του χειμώνα στη Ιερά Οδό)-όπως αποκαλύπτεται στο “TsipasBlog”– στις 12 Φεβρουαρίου, του τρέχοντος έτους.


Διαβάστε ακόμα: Για τον Βέρτη, άσχημη εξέλιξη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.