Για τον Βέρτη, άσχημη εξέλιξη

Νίκος Βέρτης

Ανάμεσα στα πολλά άλλα, σίγουρα κάποια από αυτά τρελά κι απίθανα, που τις τελευταίες ώρες διάβασα στο διαδίκτυο, είναι και αυτό : Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, με την απόφαση 3443/2020 και με δικαστή την έμπειρη Άννα Τσόρμπα, δεσμεύει την κινητή και ακίνητη περιουσία πάρα πολύ γνωστού τραγουδιστή.

Πρόκειται για διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, με αιτούντα τον πρώην φερόμενο συνεργάτη του, Αναστάσιο Χίου. Αυτός, όπως κατέθεσε στην αίτηση ασφαλιστικών , μπήκε “μπροστινός” σε εταιρεία συμφερόντων του πρώτου και βρέθηκε ένα βήμα πριν την φυλακή, μιας και έφτασε να χρωστάει στο Ελληνικό Δημόσιο σε υποχρεώσεις ποσό άνω των 700.000.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάω για τον Νίκο Αβρανιτίδη (Βέρτη), που, αν όντως ισχύει η είδηση, τότε σίγουρα θα “αντιδράσει”. Μα, φυσικά, για να δείξει ότι δεν φταίει αυτός και ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

Διαβάστε επίσης : Μόνο στο Tsipasblog! Το «κρυφό» όραμα του Βέρτη – Φτιάχνει ολόκληρο «χωριό» και αλλάζει -ξανά- την νύχτα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.