Β.Καρράς : “Χτυπάει” σε …διπλό ταμπλό, μετά από τον Μαρασούλη

Βασίλης Καρράς

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα ο “γάμος” Ρέμου-Μαρασούλη, λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο πως ο Βασίλης Καρράς δεν θα επέκτεινε άλλο την συνεργασία που είχε τα 2 τελευταία χρόνια με τον εν λόγω επιχειρηματία.

Την επόμενη μέρα κοιτάζει πλέον ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής-Ένας από τους ελάχιστους στην νύχτα που συνεχίζει να παίρνει ακόμα πολλά λουλούδια. Και, μάλιστα, δεν αποκλείεται να “χτυπήσει” σε διπλό ταμπλό. Ειδικότερα, όπως πληροφορείται κατά αποκλειστικότητα το tsipasblog.gr, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να επιστρέψει σε έναν επιχειρηματία, από τον χάρτη της αθηναικής νύχτας, που ξέρει πολύ καλά. Καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές μου, ο Βασίλης Καρράς είναι κοντά στο να γίνει και επιχειρηματίας, αφού σκέφτεται αρκετά σοβαρά να μισθώσει γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.