Ας σταματήσει το παραμύθι με Παπαδόπουλο

Νικάει η Παναχαϊκή, χτυπούν την πλάτη του coach Νίκου Παπαδόπουλου. Ότι μας άλλαξε, μας μεταμόρφωσε, μας έκανε ομάδα. Επιτέλους. Αυτός και μόνο αυτός, με το μαγικό του ραβδί. Πολύ καλά πράττουν. Όλοι θέλουν να ακούν “μπράβο”, λειτουργεί όπως η ντόπα και όπως στο λέω. Χάνει η Παναχαϊκή, δεν τολμούν να τον αγγίξουν. Δεν φταίει αυτός, δεν μπορούσε να κάνει πολλά, βρήκε καμένη γη από τον Ελευθερόπουλο.

Αν πρέπει να φταίξει κάποιος στο σενάριο “ήττα “, δεν είναι ο Παπαδόπουλος. Αλλά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Μπάρλος, ο εν λόγω επιχειρηματίας της ανώνυμης εταιρείας Παναχαϊκή, που δεν άνοιξε το πορτοφόλι να του πάρει παίκτες. Πολύ καλά έπραξε. Κανείς δεν του εγγυάται ότι φέρνοντας στην Πάτρα ακόμα και τον Μέσι και πριν ακόμα ο παίκτης φορέσει τη νέα του φανέλα, πριν προλάβει να μπει στα αποδυτήρια, να πατήσει στο χορτάρι. Ότι θα είναι πετυχημένη μεταγραφή. Είδαμε και την κατά τ’ άλλα “υπερπλήρης” και με όλα τα αστέρια Ξάνθη, που είναι και τι κάνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτές τις ανοησίες που κυκλοφορούν, του τύπου ότι ο Μπάρλος έβγαλε τα μάτια του, αφού δεν έκανε μια δύο προσθήκες το Δεκέμβρη, ώστε η ομάδα να γίνει ηγέτης της Super League 2, προσωπικά τα ακούω βερεσέ. Σαν τα παραμύθια της Χαλιμάς.

Έστω ότι ο Μπάρλος έκανε δύο μεταγραφές. Κι αν σε ρωτήσω, γιατί εγώ δεν ξέρω, εναντίον του Χανιά και του Εργοτέλη, θα νικούσε ..Σίγουρα; Ποια να ήταν η απάντηση; Καπάκι, μου ήρθε και άλλη ερώτηση. Με βάση αυτό, που είδαμε από αυτούς, είχαν τέτοια ποδοσφαιρική υπεροπλία, πολύ ανώτερη της Παναχαϊκής, που δεν μπορούσε να νικήσει με τίποτα και θα νικούσε μόνο αν ο Μπάρλος έδινε λύσεις πάγκου στον Νίκο Παπαδόπουλο ; Ποια να ήταν η απάντηση;

Δεν έδειξαν τίποτα το παραπάνω οι δύο κρητικές ομάδες. Καλές ομάδες, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχουν τα βαριά ποδοσφαιρικά brand, τύπου Αραβίδη, Πλιάτσικα, Κουσκουνά, Ανάκογλου. Η Παναχαϊκή τους έχει, που δεν κέρδισε, που πάει για άνοδο, που τους προπονεί ο Νίκος Παπαδόπουλος. Οπότε, περιμένεις τουλάχιστον να βγει και να αναλάβει τις ευθύνες του.. Αν δεν το κάνει ο καπετάνιος του σπιτιού, ο μπροστά-μπροστά, ποιος θα το κάνει; Ο γενικός αρχηγός Μίλαν Τσίρκοβιτς ;

Διαβάστε επίσης : Η Παναχαϊκή δεν έδειξε στόφα ομάδας ανόδου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.