Αρσενίου στο Tsipas Radio :«Έχω να δουλέψω από το Φεβρουάριο- Στη νύχτα δεν υπάρχει αξιοκρατία»!

Σάκης Αρσενίου

Φυσικά και δεν θα έπρεπε να ανοίξουμε τα σύνορα στις χώρες της Ευρώπης, όσον αφορά το καλοκαίρι, δηλαδή μετά το πρώτο lock down, και ενώ τότε ο λαός τηρούσε ευλαβικά τα μέτρα, αφού πιθανότατα τώρα, θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση με τα κρούσματα κορονοϊού, δήλωσε στo Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα, ο γνωστός και πετυχημένος τραγουδιστής, Σάκης Αρσενίου.

Ο κ. Αρσενίου σημείωσε πως σίγουρα υπάρχει πρόβλημα, σίγουρα υπάρχει ο φονικός αυτός ιός, αλλά λόγω ότι έχουν γίνει τεράστια επικοινωνιακά λάθη, ο κόσμος έχει μπερδευτεί. Δεν ξέρει που είναι η αλήθεια και που το ψέμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ερωτηθείς ο ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία τραγουδιστής, για το αν ο Τραμπ είναι ο μόνος που θα μπορούσε να αντισταθεί στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, απάντησε πως «ναι, ισχύει».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Νίκου Κουρκούλη, ότι οκτώ μήνες έχει να μπει μεροκάματο στο σπίτι του, είπε ότι και αυτός περνάει τα ίδια, έχοντας να δουλέψει από το Φεβρουάριο.

Ο κ. Αρσενίου ξεκαθάρισε ότι το μόνο που κάνουν είναι να πληρώνουν τα έξοδα, που τρέχουν, χωρίς να έχουν έσοδα. Και αμέσως μετά συμπλήρωσε πως «Όταν έχεις 10 μπουκάλια μέσα στο ψυγείο, μόνο πίνεις και δεν τα γεμίζεις, θα φτάσει που δεν θα έχουν νερό».

Για το γεγονός ότι δεν ασχολείται κανείς με την νύχτα, είπε πως «γίνεται, γιατί το κράτος δεν είχε καθόλου κέρδος από την νύχτα».

Πάντως, ξεκαθάρισε πως οι επιχειρηματίες δεν είχαν καμία βοήθεια από το κράτος.

Σε ότι αφορά την δήλωση του Πάνου Κιάμου, που έκανε στο Tsipas Radio, ότι δεν γίνεται ένα μαγαζί να πουλάει και καφέ, και φαγητό και live, είπε πως συμφωνεί εν μέρη. «Η διαφωνία μου έγκειται στο γεγονός ότι τα μπουζούκια, που είναι λίγα πολύ συγκεκριμένα, δεν μπορούν να χωρέσουν όλο αυτό το πλήθος των τραγουδιστών και των μουσικών», ήταν τα λόγια του.

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι στην νύχτα δεν υπάρχει αξιοκρατία και αυτό θα ήθελε να αλλάξει στην επόμενη μέρα της.

Ακούστε όλο το ηχητικό απόσπασμα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.