Αρνείται να παρατήσει τα όνειρα του και να το επόμενο βήμα του Νίκου Σκαλτσά

Η αφίσα, η κάθε αφίσα, λέει πως δεν πρέπει να σταματάς ποτέ για τα όνειρα σου. Ποτέ! Όποιος σοβαρός ασχολείται με τι λέει η αφίσα, αυτό θα θα στο πει. Μη σταματάς. Και όχι για το οποιοδήποτε άλλο ζήτημα.

Επί του θέματος. Ο πρώην τραγουδιστής Νίκος Σκαλτσάς, που ”ανέβασε” το όνομα του.. Το έκανε επιχειρηματικά. Όταν “μπλέχτηκε” με τα Papakia live stage. Έτσι είναι. Ανέβασε μια φωτογραφία, που δείχνει την εξέλιξη του. Πως καλοκαίρι θα τον βρούμε στο χωρίο του, στον Αλισσό. Και η χαρά του είναι μεγαλύτερη από τι μπορείς να φανταστείς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "P@P@KI@ LIVE STAGE PLUS ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑ ΜΑΖΙ ME ΟΛΟ M To ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ LIVE RSV: 6979967900 6946507974 ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 130&ΓΟΥΝΑΡΗ"

Με ένα πρότζεκτ, που μας προσκαλεί να απολαύσουμε μπάνιο, καφέ, φαγητό και κοκτέιλ, σε ένα πολύ όμορφο και προσεγμένο χώρο, με αύρα εξωτικη.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "KALAMAKI BEACH BEA BAR RESTAURANT ALISSOS ALISSOSBEACH BEACH RSV:6979967900"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.