Έρχεται την Πάτρα ο τραγουδιστής “κόλλημά”

Επιτέλους! Αυτός που γεννήθηκε στα Καλάβρυτα και ήταν το τελευταίο τέκνο οικογένειας αγροτών, ενώ πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Πεύκο Αχαΐας. Σε ηλικία 16 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου ζούσε ένα από τα αδέλφια του και από τότε ακολούθησε καριέρα στο τραγούδι.

Την απόλυτη καριέρα να λες καλύτερα. Συνεργάστηκε με Μάνο Ελευθερίου, Χρήστο Νικολόπουλο, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, Ρίτα Σακελλαρίου, Τζένη Βάνου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζαφείρη Μελά, Κώστα Μπίγαλη, Σταμάτη Γονίδη, Καίτη Λιβανού, Θέμη Αδαμαντίδη κ.ά.. Τα περισσότερα τραγούδια που έχει τραγουδήσει έχουν και την υπογραφή του. Μπορεί και παίζει όλα τα έγχορδα όργανα, ενώ έχει την εξ ολοκλήρου επιμέλεια της παραγωγής. Κόλλημα να τον ακούς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Βασίλης Τερλέκας ετοιμάζει επίσκεψη στην πόλη μας, το έχετε πάρει πρέφα. Έχετε προλάβει να κάνετε και την κράτηση σας. Δεν θέλει ερώτηση το που. Στα Papakia live stage, το Σάββατο 13 Μάϊου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "P@P@KI@ LIVE STAGE PLUS ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑ ΜΑΖΙ ME ΟΛΟ M To ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ LIVE RSV: 6979967900 6946507974 ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 130&ΓΟΥΝΑΡΗ"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.