Αργυρός & Ρουβάς : Διαλύθηκε στο παρά ένα το σχήμα τους.. Δεν πειράζει! Ο τεράστιος, διορατικός Μπερτάκης, σίγουρα θα κάνει πάλι σχήμα “βόμβα”, σε ένα Teatro που δεν θα θυμίζει τίποτε από το παλιό. Φουλ ανακαινισμένο, μεγαλύτερο και υπερ πολυτελές. Άσε που ο Αργυρός και μόνος του να είναι γεμίζει στάδια

Δεν θέλω να γράψω τίποτα δικό μου. Καμία σκέψη στο πληκτρολόγιο προς το παρών. Στην ώρα τους όλα. Αν και το παρασκήνιο που έπαιξε, εννοείται πως το ξέρω. Θα περιοριστώ στα ρεπορτάζ που κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Παντού το διαβάζω :

Το σχήμα της χρονιάς ήταν αναμφισβήτητα ο Σάκης Ρουβάς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που μάγεψαν το κοινό της Αθήνας με τις μοναδικές τους εμφανίσεις στο Teatro. Κι εκεί που όλοι πίστευαν πως αυτοί οι δυο θα ανανεώσουν και για την επόμενη σεζόν… NOT!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας 19/6 στο Happy Day από την Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Ρουβάς έκλεισε με τις Μέλισσες στο Έναστρον, του Κώστα Ματσίκα.

Διαβάστε επίσης : Μεγάλε, τεράστιε Μπερτάκη, τι θα τους φτιάξεις πάλι !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.